ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noul plan bugetar 2024 al președintelui Joe Biden, publicat joi, pune un accent puternic pe promovarea programelor de „echitate și egalitate" ale administrației, propunând să direcționeze o parte din bugetul discreționar de 137,9 miliarde de dolari al Departamentului pentru veterani (VA) către „furnizarea de îngrijiri care să respecte egalitatea de gen pentru veteranii națiunii", potrivit LifeSiteNews.

Potrivit planului fiscal de 184 de pagini, administrația Biden „rămâne fermă în angajamentul său de a investi în oportunități pentru femei și fete și de a sprijini nevoile comunităților marginalizate, inclusiv comunitatea de lesbiene, homosexuali, bisexuali, transsexuali, homosexuali și intersexuali".

„Reflectând acest angajament", continuă documentul, „bugetul solicită peste 3 miliarde de dolari pentru a promova echitatea și egalitatea de gen într-o gamă largă de sectoare". VA a anunțat în 2021 că ridică o interdicție de 20 de ani privind finanțarea intervențiilor chirurgicale și a protocoalelor medicamentoase pentru așa-numita „tranziție de gen", permițând astfel utilizarea banilor contribuabililor pentru a merge către programele controversate.

Noul buget încearcă să profite de hotărârea VA privind serviciile pentru transsexuali, menționând că: „În plus față de încetarea interdicției privind serviciile pentru transsexuali, administrația se angajează să ofere veteranilor națiunii îngrijiri care afirmă genul - iar anul trecut, VA a anunțat că extinde beneficiile pentru supraviețuitori la anumiți supraviețuitori ai veteranilor lesbiene, homosexuali, bisexuali, transsexuali, homosexuali și intersexuali."

În ciuda presiunilor pentru ca intervențiile chirurgicale și medicamentele pentru transsexuali să fie facilitate din fondurile contribuabililor ca „îngrijire", noile cercetări privind utilizarea hormonilor transsexuali, ale căror rezultate au fost publicate luna trecută de Colegiul American de Cardiologie, arată că „persoanele cu disforie de gen care iau hormoni de substituție ca parte a terapiei de afirmare a genului [sic] se confruntă cu un risc substanțial crescut de evenimente cardiace grave, inclusiv accident vascular cerebral, atac de cord și embolie pulmonară."

Studiul, care a inclus mai mult de 21.000 de persoane din SUA care sunt confuze cu privire la genul lor, a constatat că, dintre cele 1.675 de persoane care folosesc hormonii pentru tranziție, „rezultatele generale au constatat că substituțiile hormonale au fost asociate cu rate mai mari de evenimente cardiace, în principal legate de cheaguri de sânge periculoase".

În plus, în cazul celor care sunt supuși unei intervenții chirurgicale pentru a-și îndepărta organele sexuale și/sau pentru a crea imitații ale organelor sexuale aparținând sexului opus, rata sinuciderilor este de 20 de ori mai mare decât cea a colegilor lor între zece și 15 ani după operație, potrivit unui program de urmărire de 30 de ani desfășurat în Suedia.

Dr. Paul McHugh, distins profesor de psihiatrie la Facultatea de Medicină a Universității Johns Hopkins, a declarat că, din cauza imposibilității de a-și schimba sexul, intervenția chirurgicală nu oferă adesea fericirea pe termen lung pe care aceste persoane o caută prin modificarea corpului lor. Luând cuvântul joi, după anunțarea propunerii de buget, senatorul Ted Cruz (R-TX) a remarcat că „transsexualitatea" a fost menționată de opt ori în buget, iar „intersexualitatea, despre care nu am nicio idee ce este", de șapte ori. „Queer" a fost, de asemenea, menționat de șapte ori. În plus, cuvinte la modă, inclusiv „echitate", „climă" și „justiție de mediu", a spus el, au fost subliniate de 63 de ori, 148 de ori și, respectiv, 25 de ori.

Între timp, „lucrurile de care le pasă poporului american" au trecut în plan secund, potrivit lui Cruz: „Inflația, doar de zece ori. Fentanil, de două ori. Securitatea frontierelor, de opt ori. Poliția, de patru ori. Aplicarea legii, de nouă ori. Criminalitatea, de 24 de ori, iar prețul benzinei, de trei ori.”

Președintele republican al Camerei Reprezentanților, Kevin McCarthy, a reacționat joi pe Twitter la propunerea de 6.800 de miliarde de dolari, afirmând că aceasta este „complet neserioasă". „El propune trilioane de dolari în taxe noi pe care tu și familia ta le veți plăti direct sau prin costuri mai mari. Domnule președinte: Washingtonul are o problemă de cheltuieli, nu de venituri", a scris el.