ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nici nu s-au stins bine ecourile ultimelor sale comentarii, care au adus-o în prim-planul controverselor, că Oana-Maria Bogdan, ”forța motrice” a partidului lui Dacian Cioloș, revine. 
 
Lidera formațiunii PLUS lansează un apel pentru salvarea planetei, inspirată, spune ea, de un ministru britanic: dacă am mânca mai puțină fasole, care provoacă flatulență, nu am mai fi factori poluatori, scrie evz.ro

„Ministrul britanic al schimbării climatice, Lady Verma, a avertizat populația să mănânce mai puțină fasole pentru a reduce flatulențele, deoarece metanul emanat prin flatulație este un factor cauzator al încălzirii globale”, a comentat Oana Bogdan la un articol despre poluare.

Fostul consilier de stat pe probleme de sănătate la Cancelaria Prim-ministrului în Guvernul Cioloș, acum membru PLUS, Raul Pătrașcu a susținut afirmațiile colegei lui: „De fapt, flatulențele, sau "bășinile", cum vreți să spuneți, sunt dovedite științific ca fiind cel mai puternic poluant. Nu doar cele umane, dar și cele animale. Asta nu înseamnă că eu personal aș veni cu propuneri de a mânca mai puțină fasole sau de a introduce taxe sau accize”.

Raul Pătrașcu o apără pe Oana-Maria Bogdan și în legătură cu alte declarații pe care aceasta le-a făcut și care au stârnit numeroase controverse. „Se face atâta circ zilele acestea pe declarațiile lui Oana-Maria Bogdan, chiar și dinspre presa de dreapta, încât nu pot să nu mă întreb dacă nu am luat-o cu toții razna. Oameni buni, ca să clarificăm, nu vă lăsați pradă propagandei și vă rog să nu citiți superficial. Oana-Maria e o femeie extrem de cultă și de conștientă de traumele suferite și de tragediile prin care a trecut poporul nostru.


 
Dacă nu a fost destul de clar, ceea ce a exprimat ea, ca ideal PROPRIU, NU e renunțarea la proprietate, nicidecum - ci mai degrabă ceea ce vedem deja peste tot - proprietate PRIVATĂ comună (și/sau închiriere).