ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce pastorul Artur rămâne în spatele gratiilor, sute de oameni se adună zilnic la Centrul de detenție preventivă din Calgary pentru a-și arăta sprijinul pentru Artur și pentru familia Pawlowski, care a trecut prin atât de multe în ultimii doi ani, transmite Rebel NEWS.

 
Pastorul Artur Pawlowski a fost arestat pentru a cincea oară


El este ținut în arest, se pare că în izolare și în condiții proaste, potrivit familiei Pawlowski, până la audierea pentru eliberarea pe cauțiune de miercuri, iar dacă nu i se acordă cauțiunea, nu se știe cât timp va rămâne acest pastor în închisoare.

Ultimele sale acuzații includ încălcarea proprietății și pagube de peste 5.000 de dolari.

În timp ce pastorul Artur rămâne în spatele gratiilor, sute de oameni se adună zilnic la Centrul de detenție preventivă din Calgary pentru a-și arăta sprijinul pentru Artur și pentru familia Pawlowski, care a trecut prin atât de multe în ultimii doi ani.
 
Un mare convoi al libertății, format din zeci de vehicule și sute de persoane, s-a alăturat manifestării de solidaritate atunci când a trecut claxonând pe lângă închisoare.

VIDEO: