ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Convoiul pentru Libertate își continuă luni itinerariul, după ce a poposit duminică la Iași. Protestatarii împotriva stării de alertă și a certificatelor de vaccinare au parcurs în prima zi a săptămânii distanța dintre Iași și Bistrița, trecând prin Botoșani, Suceava, Bosancea, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei. Iar vineri, 18 februarie, convoiul va ajunge la București, unde va ocupa Piața Victoriei și de unde nu va mai pleca până la ridicarea restricțiilor.  
 
VIDEO Bistrița: 


VIDEO Vatra Dornei: 


VIDEO Câmpulung:  

  
VIDEO Bosancea: 

 
VIDEO Suceava: 

 
VIDEO Botoșani: 

 
Convoiul Pentru Libertate Botoșani. VIDEO

 
La cumpărat bice de usturoi din Copălău (Botoșani), de pus pe gardul Guvernului. VIDEO

  
Comunicat important către țară de la Starea de Libertate:

Dragii noștri susținători, datorită unor schimbări de ultimă oră și unor probleme tehnice la una dintre mașini, am înțeles că acesta este semn că Sf. Cuvioasa Parascheva dorește să poposim astăzi la Iași. Cu ea nu ne luptåm. Și nici nu lăsăm pe nimeni în urmă! 
Astfel încât într-un timp record colegii de la coordonare au #reconfigurat traseul astfel încât să cumulăm atât circuitul de azi cat si cel de luni in ziua de maine. Onoram toate localtățile, așa cum am promis. Pornim, așadar, la drum din nou #luni_dimineața, cu următorul itinerar:
#7:00 plecare din Iași
#9:00 sosire la Botoșani
#10:00 plecare din Botoșani
#11:00 sosire la Suceava
#13:00 plecare din Suceava
#13:45 sosire la Rădăuți
#14:40 plecare din Rădăuți
#16:15 sosire C.L.Moldovenesc (tranzit)
#16:45 sosire la Vatra Dornei (tranzit)
#19:00-19:30 sosire la Bistrița (înnoptare)
Ne încărcăm de credință și pornim la drum luni dimineață cu #România în cuget și-n simțiri. Vă iubim, #Venim ...!
Alăturați-vă Convoiului!
#ConvoiulPentruLibertate 
__
Pentru Relația cu Publicul și alte detalii, tel/WhatsApp #contact_oficial: +40785735555.
 
Dacă ați participat la Convoiul Libertății sau ați fost martori ai trecerii acestuia prin orașul d-voastră, vă rugăm să ne trimiteți FOTOGRAFII pe adresa contact@activenews.ro!