ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Activiștii homosexuali au adus copii și foarte mulți tineri în prima linie a manifestației lor din Iași, unde au cerut legalizarea „căsătoriilor” homosexuale, bisexuale și transsexuale.

Agitația homosexualilor a fost organizată chiar de Ziua Părinților și Copiilor în ciuda mesajului Arhiepiscopiei Iașilor și a pericolului declanșării unui focar de variola maimuțelor, ca în urma festivalurilor homosexuale din Spania și Belgia. Mai mulți protestatari ieșeni, ținuți la distanță de vajnicii jandarmi locali (foto mai jos), au strigat „Iașiul nu-i Sodoma, România nu-i Gomora!”, informează și BZI, care prezintă și o galerie de imagini de la manifestația de „mândrie”.

Se pare că la marșul respectiv ar fi fost fluturat și steagul pedofililor, din câte se întrevede în multitudinea de cârpe colorate agitate de activiștii homosexuali.

VIDEO:

Mai multe filmări AICI.