ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un copil mic a murit după ce și-a pierdut cunoștința în timpul unui zbor spre New York, informează Daily Mail.

Copilul în vârstă de 11 ani se afla la bordul unui zbor al companiei Turkish Airlines de la Istanbul către Statele Unite, când a devenit inconștient în timp ce avionul survola Europa.

Avionul a aterizat de urgență pe un aeroport din Ungaria, dar, în ciuda faptului că medicii s-au grăbit să ajungă la aeronavă, copilul nu a putut fi salvat, potrivit agenției de știri MTI.

Serviciul medical aeroportuar a fost trimis de urgență la zborul TK003 după ce acesta a aterizat pe pista aeroportului internațional Ferenc Liszt din Budapesta, a relatat agenția.

Se crede că copilul implicat era un băiat american în vârstă de 11 ani care călătorea cu familia sa.

Presa locală susține că echipajul de cabină a acordat primul ajutor copilului, care avea un handicap, la fel ca și un medic care călătorea, de asemenea, în avion.

Piloții au contactat oficialii de la aeroportul din Budapesta și au obținut permisiunea de a efectua o aterizare de urgență, aterizând la ora 10.30, relatează The Sun. 

La sol a fost întâmpinat de medici și de o ambulanță care l-au dus pe băiat și pe familia sa la spital, deși, în mod tragic, acesta nu a putut fi salvat. 

Zborul, care a plecat inițial de pe aeroportul din Istanbul la ora locală 8.56 (6.56 BST), a decolat din nou la ora 14.00 (13.00 BST).

Datele de urmărire a zborului arată că acesta a aterizat pe aeroportul JFK din New York la ora 15.45 EST (20.45 BST).