ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jax Albert Jefferys, un băiețel de cinci ani care a frecventat Morelands Primary School, a murit joi, 1 decembrie, iar rezultatele au arătat că suferea de o infecție cu streptococ de grup A (iGAS), potrivit familiei sale, scrie portsmouth.

 


Tragedia vine în contextul în care cazurile de infecție invazivă cu streptococul de grup A sunt în prezent de patru ori mai mari decât în mod normal în rândul copiilor cu vârste cuprinse între un an și patru ani, potrivit cifrelor guvernamentale din Marea Britanie.

Mama lui Jax, Charlene, a declarat că a cerut în repetate rânduri sfatul medicului în cele patru zile care au precedat moartea sa și că i s-a spus că suferă de gripă de tip A.
 
O absolventă a liceului Montclair High School, Molly Maloney Monaghan, a murit în mod neașteptat, duminică, 27 noiembrie, la domiciliul ei din New York. Avea 28 de ani, informează dailyvoice.

 
Născută în Windsor Terrace, Brooklyn, Molly a fost crescută în Montclair și a urmat cursurile Northeast Elementary School și Mt. Hebron Middle School, se arată în necrologul ei.

La Montclair High School, Molly a petrecut două sezoane în calitate de co-manager al echipei de fotbal Montclair Mounties înainte de a absolvi cu promoția 2012.

Ea a continuat să facă pași mari urmând cursurile Universității Penn State, unde a absolvit cu o diplomă de licență în economie și afaceri în 2016 și chiar a petrecut o perioadă de timp predând limba engleză la Școala primară Mare de Deu de Nuria din Barcelona, Spania.

După facultate, Molly a petrecut mai mulți ani lucrând ca asociat de gestionare a averilor private la Stifel Financial Corporation din New York, se arată în memoriul său.

Apoi, a condus echipa de succes al clienților la PitchBook Data din New York City.

Mai presus de toate, Molly era "dedicată ajutorării celor în nevoie", se arată în memorialul său. Ea a fost membră a consiliului de administrație al unui grup de resurse irlandezo-american cunoscut sub numele de Irish Community Network NYC.
 
Omagii de pe rețelele de socializare s-au revărsat instantaneu pentru Anthony Kent-Suarez, originar din Lehigh Valley, care a murit în mod neașteptat sâmbătă, 19 noiembrie, la vârsta de 32 de ani, potrivit dailyvoice. 

Născut în Allentown, Anthony era angajat ca funcționar la Centrul de distribuție Walmart din Bethlehem, se arată în necrologul său.

Anthony este ținut minte pentru inima sa incredibilă, pentru generozitatea sa și pentru loialitatea sa de neegalat, după cum o dovedesc numeroșii prieteni și rude care au împărtășit pe Facebook omagii emoționante în numele său.


„Dacă aș fi știut că ultima dată când te-am văzut va fi ultima, aș fi spus mai multe, aș fi făcut mai multe", scrie Brandon Ruffing. „Am crescut literalmente împreună... Erai, de asemenea, cel mai mare empatic pe care l-am întâlnit vreodată, simțeai atât de profund pentru ceilalți și țineai foarte mult la propriile convingeri."
 
Stephan Michael Moussa, originar din Lehigh Valley, a murit sâmbătă, 26 noiembrie, la domiciliul său din Forks Township. Avea 31 de ani, scrie dailyvoice.
 
 
 
 
Născut în Bethlehem, Stephan a absolvit Liceul Easton în 2010, se arată în necrologul său.

Stephan s-a alăturat apoi afacerii de familie la Rocco's Pizza & Italian Restaurant din Phillipsburg.

Își petrecea timpul liber colecționând și tranzacționând monede și cărți de joc și era interesat de piața bursieră, se arată în memorialul său. De asemenea, îi plăceau Phillies și Eagles.

Mai presus de toate, Stephan iubea să petreacă timp cu familia sa și este amintit ca un fiu, frate, nepot, nepot și văr grijuliu.

Lui Stephan îi supraviețuiesc părinții săi iubitori, Michael M. și Tanya L. (Brewer) Moussa; un frate, Gary Moussa; o soră, Miranda Moussa; bunicii materni, Gary Brewer și Sharon Fink și soțul ei, George; trei mătuși, Badowie Jabbour și soțul ei, Fadi, Nawal Barakat și soțul ei, Michael, și Lynn Clappison și soțul ei, David; o nepoată, Svetlana Moussa, și mulți verișori
 
Antrenorul echipei de fotbal american Mississippi State, Mike Leach, a murit subit la vârsta de 61 de ani, a anunțat marți dimineață școala, scrie dailymail.

Leach a decedat luni seară la University of Mississippi Medical Center din Jackson, în urma unor complicații cauzate de o afecțiune cardiacă. Acesta ar fi suferit un atac de cord "masiv" duminică și a fost transportat pe calea aerului la spital.

O declarație a familiei sale a fost următoarea: "Mike a fost un soț, tată și bunic darnic și atent. 
'Suntem susținuți și înălțați de revărsarea de dragoste și rugăciuni din partea familiei, a prietenilor, a Universității Mississippi State, a personalului spitalului și a fanilor fotbalului din întreaga lume.