ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Înțeleg că la ora 20:00 s-a dus miliția La Copac să îl amendeze pe Horațiu Șerb. Cânta Dan Bittman cu Marius Bațu și era curtea plină.

Robert Bugă relatează de la fața locului: „Sunt La Copac, am venit să-l ascult live pe șefu la muzică, Dan Bittman.

E full terasa, cum e mai mereu. A venit și Poliția și Jandarmeria. Au dat și ditamai amenda, pentru „perturbarea liniștii publice”… la 8 seara!



Ce voiam să vă zic e că această cârciumă absolut minunată, afacerea fratelui Horațiu Șerb, a fost printre foarte-foarte puținele care, în timpul pandemiei nu și-a discriminat clienții, poftindu-i la masă și pe înțepați, dar și pe neînțepați, evident, fără să solicite hârtia aia igienică denumită generic „Certificat verde”. Și-a asumat public Horațiu că n-o să încurajeze segregarea dorită de niște psihopați și aplaudată de niște terminați chinuiți emoțional.



De atunci, controale peste controale. Amenzi peste amenzi. Milițieni cocliți pândesc cârciuma 24/24, doar doar or mai găsi un motiv ca să distrugă afacerea unui om, locul de muncă a câtorva zeci de oameni și cârciuma preferată a câtorva sute/mii de oameni.

O să mă bucur în continuare de locul ăsta senzațional și de oamenii superbi care-l frecventează.

Dar pe voi, sociopații leșinați care ați încurajat noul stat milițienesc, noul totalitarism ambalat în măscuțe FMM2, nu vă iert! O să-mi fie scârbă de voi câte zile oi mai avea, maidanezilor pămpălăi, că numai din cauza voastră, a fricilor voastre inepte și a schizofreniei voastre, au suferit enorm și suferă în continuare atâția oameni onești!” 

Iată ce am pățit eu anul trecut, în 25 iulie:

Aceleași autorități care anul trecut au scos tancurile în stradă să intimideze populația, nu au reușit astă noapte să pună capăt unei petreceri de maneliști în Bucureștii Noi, la câteva străzi distanță de mine, chiar lângă secția de poliție.

Zdrăngăneau geamurile, noroc ca sunt termopan, altfel azi era plin cartierul de cioburi. De la ora 22 am fost în legătură ba cu poliția locală, ba cu aia națională. E adevărat, mergeau la fața locului, dar nici nu urcau bine în mașină, că ăia începeau și mai tare, nervoși din cauza deranjului, probabil. Pe la ora 1, mi-au cedat nervii în discuțiile cu autoritățile, care s-au declarat depășite de situație. Reproduc câteva afirmații de-ale mele, în caz că ăia fac publică înregistrarea: „Da cine bip mamii lor chefuiesc, de nu-i puteți opri? Bode, Cîțu, Rareș Bogdan?". Au zis că nu știu și că ei nu pot face mai mult. „Atunci, împușcați-i!”, am sugerat eu și ăia, autoritățile, s-au declarat oripilați.

Bun. Legat de vitejii din blocul meu, plin de corporatiști. Azi dimineață, doi, rupți se somn, ca și mine, discutau despre petrecere, cât de tare i-a deranjat, de nu au pus geană pe geană. I-am întrebat de ce nu au sunat la autorități. „E, nu ne punem noi cu ăștia, sunt periculoși” ... Bip-bip da' în Piața Victoriei erați tare viteji!