ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul din Coreea de Sud i-a îndemnat miercuri pe cetățeni să-și facă doze „booster” de „vaccin” Covid, în condițiile unei creșteri a numărului de vârstnici care se infectează și se îmbolnăvesc după vaccinarea Covid, ceea ce a dus la un nivel record de cazuri grave și critice, relatează Agerpres.

Potrivit guvernanților, se pare că salvarea de dezastrul provocat de doza a doua este doza a treia de ser experimental Covid.

Numărul cazurilor de îmbolnăvire gravă a crescut de la o medie de 350 în octombrie la 460 miercuri, în peste 82% din cazuri fiind vorba de pacienți cu vârsta de cel puțin 60 de ani, conform datelor oficiale.

Rata de infectare după vaccinare a crescut constant în ultimele săptămâni, mai ales în rândul vârstnicilor, în condițiile în care protecția atribuită „vaccinului” Covid scade cu timpul, iar la această categorie de vârstă sistemul imunitar este mai slab. Până la urmă, nu e vinovat doar vaccinul experimental, ci și pacientul „expirat”, ne informează propaganda oficială.

În Coreea de Sud, 640.232 de oameni au fost vaccinați cu doze booster de la începutul acestui program, luna trecută, în principal cu seruri de la Pfizer/BioNTech și ModeRNA, bazate pe tehnologia ARN mesager.

Coreea de Sud a început în noiembrie o relaxare treptată a restricțiilor covidiene, pe fondul vaccinării „cu schema completă” a aproape 90% din populația adultă, sau 77% din totalul celor 52 de milioane de locuitori.
 
Marți au fost raportate 2425 de cazuri noi de contaminare, bilanțul total de la debutul pandemiei ajungând la 385.831 de infectări și 3012 decese.