ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un editorial publicat de cotidianul.ro, Cornel Nistorescu scrie că decizia ANAF de evacuare a Antenei 3 reprezintă ultima fază a unui război politic,  din care a  făcut parte și condamnarea lui Dan Voiculescu. Război care, în opinia sa, aduce cu ” furia proletară a executanților proletcultiști”. 

Cunoscutul ziarist consideră însă, că dacă ” nu apărăm libertatea teribil de incomodă de la Antena 3, nu suntem în stare să ne apărăm nici țara!”

”Decizia de evacuare a Antenei 3 este ultima fază a unui război politic. Să elibereze clădirile în cinci zile seamănă cu evacuarea premergătoare demolărilor. Aveți 48 de ore să părăsiți casa, țara, apartamentul. Un val uriaș stârnit de ura cuiva care mătură totul. Este decizie peste poate. O înfruntare a libertății se desfășoară sub ochii noștri. Statul seamănă cu furia animalului rănit care sfâșie tot. Ca lupul, ca mistrețul, ca ursul cu laba ruptă. Ca în furia proletară a executanților proletcultiști”, susține Nistorescu în textul intitulat ”Cinci zile să taci, cinci zile să pleci din țară”, publicat pe cotidianul.ro.

Editorialul poate fi citit AICI.