ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Nu e adevărat că planeta se va încălzi catastrofal și nu este adevărat că Omul ar fi vinovat de Marele Pârjol care ni se prevestește.

Apocalipsa climatică nu este nici măcar un mit, ci o gogoriță.

De ce? Întrucât climatologia modernă s-a dezvoltat mai degrabă ca ideologie și viziune asupra lumii, decât ca o știință serioasă, remarcă publicistul american Steve Cook.

Multe dintre studiile de cercetare, de fapt scenariile de groază, care ni se livrează, nu se bazează pe o bază fizică sigură, ci reprezintă mai degrabă jocuri pe computer care reflectă ceea ce a fost alimentat.

Iar ideea că oamenii pot schimba în rău clima cu emisiile lor de CO 2 este o inselatorie.

Iată adevăruri incendiare cuprinse într-o expunere publică devastatoare, prin care fizicianul german Hermann Harde aruncă în aer eșafodajul Terorii Climatice care cotropește lumea secolului XXI.

Teroarea Climatică în curs de desfășurare, ca și Teroarea Covid și a Vaccinurilor experimentale, urmăresc modelarea unui om timorat, îngrozit și astfel docil și neajutorat.

Este ce au incercat sa faca de-a lungul timpului si religiile, si ideologiile, iar acum si stiinta, cand e deturnata de la menirea ei: crearea "Omului Nou”. Prin frica.

Forțele globaliste fac un efort uriaș și multidisciplinar de a supune Omul prin rapoarte false despre climă și presupusul efect al Omului asupra acesteia, și prin rapoarte false asupra pandemiei și tratamente și remedii nefaste impuse cu forță.

Suntem mințiți incontinuu, cu o răutate dinainte gândită prin canalele mass-media corporatiste, prin politicieni cumpărați sau șantajați și printr-o dogmă pretins științifică inchizitorială coruptă”, scrie Steve Cook,"

Efortul de a-l menține pe om speriat, consternat, cu stimă de sine scăzută și frică continuă cu o frenezie si o disperare tot mai mare.

Excelează în acest efort operațiunea „Covid Terror” și otrăvirea în masă prin care milioane de oameni au fost înșelați sau bătuți să se supună vaccinurilor cu efecte mai mult decât îndoielnice și să se confrunte cu dificultăți economice și restrângerea drepturilor omului.

Într-un articol publicat în „Daily Skeptic” este prezentat profesorul Hermann Harde, care demontează și aruncă la gunoi una câte una inepțiile climatice care inculcă frica. Rechizitoriul său, temeinic argumentat, este fără apel și cu sentință imediată.

Omul de știință german demonstrează că oamenii provoacă încălzirea globală cu mai puțin de 0,05°C și avertizează asupra anarhiei din politicile delirante de tip zero net.

Există îndoieli considerabile cu privire la „teza insuportabilă din punct de vedere științific” a schimbărilor climatice cauzate de om, sustine profesorul Harde și „este complet greșit să presupunem că 97% dintre oamenii de știință sau chiar mai mult, ar merge pe varianta care absolutizează încălzirea antropică”.

Grupul Interguvernamental pentru Schimbări Climatice al ONU supraestimează de cinci ori efectul termic al dublării dioxidului de carbon din atmosferă, afirmă profesorul Harde. El subliniază „benzile de absorbție foarte suprapuse și saturate” ale CO 2 și vaporilor de apă și efectul redus semnificativ al gazelor cu efect de seră sub acoperirea norilor. El afirmă că prin creșterea recentă a CO 2 s-a produs o încălzire mai mică de 0,3°C în ultimul secol.

Și el continuă: deoarece doar aproximativ 15% din creșterea globală a CO 2 este de origine antropică, doar 15% din 0,3°C, adică mai puțin de 0,05°C rămân, ceea ce poate fi atribuit oamenilor în bilanțul general. Având în vedere această contribuție extrem de mică, este absurd să presupunem că o ieșire din combustibilii fosili ar putea avea, chiar și în mica măsură, un impact asupra climei noastre.

În viziunea lui Harde, mișcarea de a impune politici de „urgență climatică” se datorează competiției dintre diferite grupuri de cercetare, care prezic scenarii de groază. Previziunile alarmante au atras atenția presei, „iar factorii noștri de decizie s-au simțit obligați să reacționeze rapid”. Dar, remarcă Harde, este absolut clar că fără o aprovizionare cu energie fiabilă și suficientă, „Germania și multe alte țări care iau o astfel de cale o vor termina în anarhie”.

Ceea ce numim adevăruri, continuă Harde, depinde în mare măsură de nivelul nostru de cunoștințe. El sugerează că știința climatică necesită o revizuire fundamentală a ipotezelor și o deplasare de la industria climatică la o viziune mai largă.

În opinia sa, politica climatică și cea energetică pot câștiga acceptare populară doar atunci când se bazează pe cunoștințe de încredere „și nu pe speculații sau credințe”.

Știința nu trebuie indusă în eroare de comerț, politică sau ideologie, spune el. Este sarcina reală a universităților și a instituțiilor de cercetare finanțate de stat „să investigheze problemele contradictorii și să asigure o cercetare independentă, liberă, care să ofere răspunsuri oneste, chiar și atunci când aceste răspunsuri sunt adesea complexe și nu se încadrează într-un context politic dorit”.

Harde avertizează politicienii că ar fi o politică iresponsabilă a mediului și energiei să ignore în continuare publicațiile științifice serioase care arată un impact uman mult mai mic asupra climei decât se credea anterior. Și este iresponsabil să închidem o sursă de energie fiabilă, adecvată și accesibilă, care să fie înlocuită cu milioane de turbine eoliene, „care ne distrug natura și sfărâmă trilioane de păsări și insecte”.

În vreme ce Germania caută aprovizionarea cu petrol și gaze și suprimă centralele electrice pe cărbune, unul dintre cei mai distinși oameni de știință ai săi, profesorul Harde, îi critică pe politicieni pentru că au reacționat la poveștile de groază climatice din ce în ce mai stridente care susțin că "pot salva lumea”.

De mulți ani, politicienii germani au recurs la "virtuoase zgomote verzi” pentru a închide centralele nucleare și interzice combustibilii fosili.

Iar Germania a început să importe cantități mari de petrol și gaze din Rusia în condiții tot mai precare. Războiul din Ucraina a adus brusc la realitate Germania și UE. "Și așa s-a dovedit prostia totală a acestei politici periculoase”, remarcă profesorul german.

Oamenii de știință care pun la îndoială sau denuntă inconsecvențe grave cu privire la încălzirea globală cauzată de om sunt discreditați public și excluși din fondurile de cercetare. Contribuțiile lor de cercetare în reviste sunt suprimate iar ei concediați de la universități și laboratoare.

Pentru că, notează Chris Morrison, editorul de mediu al „Daily Skeptic”, scopul este de a impune o „știință climatică stabilită”, si nu sunt permise îndoielile cu privire la efectul nociv al CO 2 asupra mediului și asupra climei.

Dealtfel, nici Harde nu ar fi putut face declarațiile sale fulminante si argumentarea lor dacă nu s-ar fi pensionat de la Universitatea Helmut Schmidt din Hamburg ca profesor de fizică experimentală, după o lungă carieră în mediul academic de științe.

Farsa culpabilizării omului si omenirii pentru o tot mai indoielnică incalzire globala ineluctabilă nu ține de stiință, ci de politică, afaceri si setea de putere.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews