ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Episcopia Hușilor sprijină Spitalul Județean de Urgență din Vaslui în lupta împotriva noului coronavirus (Covid-19), prin donarea sumei de 20.000 euro către instituția medicală, cu susținerea mai multor sponsori. Instituția eclezială mai pune la dispoziția spitalului și o ambulanță, informează Basilica.ro

Suma de bani a fost oferită pentru achiziționarea unui aparat pentru depistarea Covid-19, instrument de care unitatea medicală ducea lipsă până în prezent.

Autospeciala medicală va fi pusă la dispoziția Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui. La rândul ei, instituția eclezială o primise ca donație de la „Crucea Roșie Bavareză”.

Episcopia Hușilor a distribuit persoanelor aflate în carantină sau izolare la domiciliu, precum și vârstnicilor, peste 1500 de kilograme de alimente.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews