ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la plămâni în stadiul 4 cu metastaze la creier. Artista a primit vestea șocantă pe 12 iulie anul acesta. Vedeta a avut o primă încercare în 2019, când a fost diagnosticată cu cancer de colon și la ficat, de care însă a reușit să scape. Acum ea a primit știrea grea că are cancer la plămâni și metastaze la creier. Actrița pare să fie un nou caz tip Peter Imre. VIDEO:


Colaboratorul nostru, Marius Mioc, a extras următoarele afirmații pe care artista le făcea în timpul pandemiei:

„Nu ne-am jucat cu pandemia și am stat închiși în casă. Primele cumpărături pe care le-am făcut ne-au ținut o lună.”

„Măsurile nu sunt abuzive deloc, într-adevăr dau peste cap toată economia. Eu nu sunt de acord deloc cu poziția lui Dan Bittman, mi se pare chiar iresponsabil. Cum să ne apucăm noi, artiștii, să ne dăm doctori și să ne dăm cu presupusul dacă trebuie sau nu să ne păzim de virus. E un abuz de putere al artiștilor să-și dea ei cu părerea despre virus.”

„Sora mea e doctor, este obligată să facă vaccinul. Se simte bine, nu a pățit nimic, are 50 de ani. Eu, dacă mi se va recomanda să-l fac, am să-l fac. Și toată familia mea o să-l facă”, afirma vedeta, într-un interviu pentru Click, din 2021.
 
În același interviu, unde a făcut afirmațiile despre serul Covid, vedeta a mai adăugat că este ”consternată de cei care contestă existența virusului și a transmis o replică dură mai ales lui Dan Bittman”.
 
„Una dintre constatările importante pe care le-am auzit de la acești specialiști în cancer este că mulți dintre pacienții lor care nu au mai avut cancer timp de trei, patru, cinci ani - au fost scanați PET (tomografie cu emisie de pozitroni) și aratau foarte bine, fără boală detectabilă -, ei bine, după a doua sau a treia injecție, dintr-o dată le-a reapărut boala în stadiul patru, ca un foc de paie. Iar acest lucru ne întoarce la sistemul imunitar afectat, la mecanismele de suprimare a imunității, la daunele pe care le provoacă spike-ul persistent și ARN-ul modificat. Așadar, un lucru pe care îl observăm sunt cancerele agresive, foarte rapid.” - a afirmat Dr. Ryan Cole, anatomopatolog clinic cu o subspecializare în patologia pielii și doctorat în imunologie, într-o analiză mai amplă. Vedeți și poziția actriței față de campania de vaccinare: