ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Coronavirusul nu va fi niciodată eradicat, iar lumea va trebui să învețe să trăiască cu virusul.  Boris Johnson și consilierii experți ai Angliei, profesorul Chris Whitty și Sir Patrick Vallance, au repetat cu toții în ultimele 24 de ore că va trebui "să învățăm să trăim cu Covid", potrivit Daily Mail.

Michael Gove, ministrul Biroului Cabinetului, a declarat pentru Times Radio: ”Trebuie să acceptăm că acest virus va circula și se va întâmpla, din păcate, ca în iernile care vor urma să constatăm că oamenii îl vor contracta și se vor îmbolnăvi”.

”Din nefericire, există boli respiratorii, inclusiv gripa însăși, care, în fiecare an, duce la o creștere a numărului de persoane internate în spitale și, în unele cazuri, au consecințe tragice”.

Profesorul Karol Sikora, expert în medicină la Universitatea din Buckingham, a declarat pentru MailOnline: "Toate decesele sunt foarte emoționante și supărătoare... dar este important să acceptăm Covid așa cum am acceptat și alți viruși, deoarece va deveni o caracteristică normală a societății.

”Ar trebui să considerăm că este un succes dacă vom reuși să reducem [decesele cauzate de Covid] la niveluri comparabile cu cele cauzate de gripă în fiecare an. Nu vom ajunge niciodată la zero decese provocate de Covid”. 
 
Continuarea poate fi citită integral AICI