ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Locuitorii din stânga Nistrului pleacă masiv din regiune. După ultimele evenimente și mesaje transmise de tot felul de lideri politici, ei probabil se tem de un eventual conflict armat cu Ucraina.

Imagini actualizate la zi puteți vedea chiar pe site-ul oficial al vamei transnistrene (foto mai sus de azi, orele 15.00).

Citiți și: Incursiune in Transnistria, bastion al secerii sovietice și ciocanului rusesc. FOTO-REPORTAJ din TIRASPOL și TIGHINA

„Acești oameni vin la noi, adică tot la ei în țară. Mulți din ei nu prea au alternative, dar chiar și așa, asta demonstrează că locuitorii Transnistriei nu văd nici un fel de pericol în autoritățile de la Chișinău. Faptul că oamenii migrează masiv pe malul drept, e o dovadă în plus că acest conflict înghețat de pe Nistru e unul artificial, iar oamenii de pe ambele maluri vor pace.”, scrie jurnalistul basarabean Ion Harghel pe canalul său bine informat de Telegram - Radar Politic, unde oferă și următoarele imagini VIDEO:

Transnistria - Tiraspol și Tighina și ieșirea spre Chișinău, 26 și 27.04.2022. Sursa - Radar Politic: