ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Joseph A. Ladapo, medic chirurg general din Florida, a făcut precizări în legătură cu vaccinurile cu ARN mesager (ARNm), recomandând în mod specific să nu se administreze vaccinurile COVID-19 cu ARNm la bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 39 de ani, relatează The Defender.

Potrivit unei analize efectuate de Departamentul de Sănătate al statului Florida, în rândul locuitorilor vaccinați, cu vârsta de 18 ani sau mai mult, se constată o creștere cu 84% a incidenței relative a deceselor legate de afecțiuni cardiace în rândul bărbaților cu vârsta cuprinsă între 18 și 39 de ani, în termen de 28 de zile de la vaccinarea cu ARNm.

"Ca atare, medicul chirurg general al statului recomandă ca bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 39 de ani să nu se vaccineze anticovid", se arată în analiză.

"Cei cu afecțiuni cardiace preexistente, cum ar fi miocardita și pericardita, ar trebui să fie deosebit de precauți atunci când iau această decizie".

"S-a acordat mult mai puțină atenție siguranței, iar preocupările multor persoane au fost ignorate- acestea sunt constatări importante care ar trebui comunicate locuitorilor din Florida", a declarat chirurgul.
 
Analiza integrală la The Defender
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews