ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un sondaj recent Epsilon Poll realizat pentru alegerile din București arată că Gabriela Firea îl devansează pe actualul primar Nicușor Dan, potrivit Realitatea.
 
Persoanele chestionate au fost rugate să își exprime opinia privind direcția în care s-a îndreptat Capitala în ultimii patru ani, iar rezultatele indică o nemulțumire majoră față de modul în care este gestionat orașul.

Un nou sondaj efectuat în București arată că Gabriela Firea este în fruntea preferințelor electorale, devansându-l pe actualul primar, Nicușor Dan. Conform rezultatelor obținute dintr-un eșantion de 5.430 de respondenți activi online,
 
Firea a obținut 32% din preferințele acestora, în timp ce Nicușor Dan se află foarte aproape, cu 31%. Cristian Popescu Piedone a înregistrat un procent de doar 11%, semnificativ mai mic decât principalii doi candidați.