ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Autoritățile de reglementare în domeniul medicinei și compania Pfizer auales să acopere în mod deliberat anomalii alarmante ale fătului în curs de dezvoltare și au redus riscul real al vaccinării anti-Covid în timpul sarcinii prin ascunderea rezultatelor documentate ale datelor clinice, susține Expose News.

Aceste decizii au declanșat o reacție în lanț: profesioniștii din domeniul medical care s-au bazat prea mult pe autoritățile de reglementare în domeniul medicinei le-au recomandat vaccinarea pacientelor însărcinate, iar acestea s-au simțit presate să se vaccineze.

Vorbim de o fraudă masivă, care a cauzat cel puțin 4.113 decese fetale numai în SUA. Un alt studiu arată că vaccinarea cu Covid-19 crește riscul de avrt spontan cu cel puțin 1.516%.

Conform Centrului pentru Controlul Bolilor (CDC)) Vaccine Adverse Event Database (VAERS), până la data de 22 aprilie 2022, un total de 4 113 decese fetale au fost raportate ca reacții adverse la injecțiile cu Covid-19, dintre care 3 209 au fost raportate împotriva injecției Pfizer.

CDC a recunoscut că doar 1 până la 10% din reacțiile adverse sunt raportate efectiv la VAERS, prin urmare, cifra reală ar putea fi de multe ori mai mare. Dar, pentru a pune aceste cifre în perspectivă, au existat doar 2 239 de decese fetale raportate la VAERS în cei 30 de ani care au precedat autorizația de utilizare de urgență a injecțiilor Covid-19 în decembrie 2020.

Un alt studiu a constatat că riscul de a suferi un avort spontan în urma vaccinării cu Covid-19 este cu 1.517% mai mare decât riscul de a suferi un avort spontan în urma vaccinării antigripale.

Cu toate acestea, riscul real ar putea fi, de fapt, mult mai mare, deoarece femeile însărcinate reprezintă un grup țintă pentru vaccinarea împotriva gripei, în timp ce, până în prezent, acestea reprezintă doar un grup demografic mic în ceea ce privește vaccinarea cu Covid-19.

Pfizer a diminuat în mod fals riscul

Dar toată această durere și suferință ar fi putut fi ușor de evitat. Pentru că se pare că atât Pfizer, cât și autoritățile de reglementare în domeniul medicamentelor care au acordat autorizația de urgență pentru injecțiile cu Covid-19, știau că nu au fost efectuate studii adecvate pe animale pentru a determina siguranța vaccinului Pfizer în timpul sarcinii, dar apoi au diminuat în mod fals riscul.

De asemenea, aceștia știau că studiul limitat efectuat pe animale a arătat un risc de vătămare semnificativă pentru fătul în curs de dezvoltare, dar au ales în mod activ să elimine aceste informații din documentele publice.

Informațiile au ieșit la iveală datorită unei cereri elaborate prin "Libertatea de informare" (Freedom of Information (FOI)) adresate Departamentului de Sănătate al Guvernului australian, Administrația pentru produse terapeutice (TGA).

Un document intitulat 'Delegate's Overview and Request for ACV's Advice' (Prezentare generală a delegatului și cerere de consiliere a ACV), care a fost creat la 11 ianuarie 2021, a fost publicat în cadrul cererii FOI. Pagina 30 și următoarele din document prezintă o "revizuire a informațiilor despre produs" și evidențiază modificările care ar trebui aduse "Raportului de evaluare nonclinică" înainte de publicarea oficială.

Modificările au fost solicitate de Pfizer înainte de următoarea actualizare a informațiilor despre produs și iată care au fost unele dintre aceste modificări solicitate, după cum urmează: "Există doar o experiență limitată aefectelor COMINARTY la femeile însărcinate. Un studiu efectuat pe șobolani a arătat o creștere a numărului de coaste la fetuși, cauzate de administrarea COMIRNATY la femelele gestante. Administrarea COMIRNATY ar trebui luată în considerare numai atunci când potențialele beneficii depășesc potențialele riscuri pentru mamă și făt”.

Studiile în original și grafice explicative, la Expose News.