ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Magdalena Șerban, femeia acuzată că a omorât o tânără după ce a împins-o pe șinele de metrou în stația Dristor 1 și a încercat să ucidă o altă tânără în același mod, a fost condamnată vineri de Tribunalul București la închisoare pe viață. Decizia nu este însă definitivă, transmite Antena3.

De asemenea, ea trebuie să urmeze tratament medical. 

În plus, femeia trebuie să plătească 30.000 euro daune morale și 1.200 lei daune materiale către partea civilă Alexandra Costache (fata care a scăpat cu viață) și 30.000 euro daune morale către partea civilă Alexandru Ogra. 
Magdalena Șerban a fost trimisă în judecată, în 14 mai 2018, de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, fiind acuzată de tentativă de omor și omor calificat.

Dosarul a fost înaintat spre soluționare Tribunalului București.

Magdalena Șerban, în vârstă de 36 de ani, nu a recunoscut în fața magistraților că ar fi lovit-o pe tânără cu piciorul atunci când aceasta era căzută pe șine și a susținut că a avut o stare de "disperare” și o "decădere” din cauza unei vieți lipsite de hrană și adăpost.

Magdalena Șerban a fost arestată preventiv în 13 decembrie de către Tribunalul București, pentru omor calificat și tentativă de omor, ea fiind internată la Spitalul Penitenciar Jilava.