ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Filmul „Malmkrog” i-a adus anul acesta regizorului Cristi Puiu Marele Premiu și Trofeul Uniunii Cineaștilor, la cea de-a 50-a ediție a Galei Premiilor UCIN, care a avul loc luni seară, la Opera din București, potrivit Agerpres.

Premiul i-a fost înmânat producătorului Ancăi Puiu, întrucât regizorul Cristi Puiu nu a fost prezent

"Mulțumesc mult de tot. Am fost surprinsă puțin mai devreme, resurprinsă, din nou surprinsă, tot ce pot să spun este că suntem aici și cred că am tot auzit vorbindu-se despre dragoste, despre iubire și cred că nu se poate face film, sau artă în general, fără dragoste și fără iubire. Noi am primit multă dragoste, multă iubire. (...) Este un film românesc, vorbit în franceză. Nu mă îndoiesc că și celelalte filme au fost greu de făcut, știu ce înseamnă să faci un film, dar vreau să mulțumesc foarte mult pentru dragostea cu care am fost înconjurați și răsfățați să ajungem să facem un astfel de film",  a declarat producătoarea.
 
Vedeți AICI Gala UCIN

Malmkrog a fost, astfel, recompensat cu premii pentru Interpretare Masculină Rol Secundar - Istvan Teglas, pentru Imagine - Tudor Vladimir Panduru, pentru Costume - Oana Păunescu, pentru Decor - Cristina Barbu.