ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Eurodeputatul Cristian Terheș nu a putut intra la muncă, în Parlamentul European, pentru că nu avea certificat verde. Terheș a făcut un live, explicând că, lui și unui alt coleg europarlamentar li s-a interzis accesul pentru că nu aveau certificatul.

 
„Sunt la intrarea in Parlamentul European din Bruxelles cu inca un coleg si ni se interzice accesul pentru ca nu aratam Certificatul Verde.
 
Le-am spus ca exercitarea mandatului unui europarlamentar ales nu poate fi restransa de nimic, cu atat mai mult de o decizie administrativa. Nu o spun eu, o spune Tratatul si alte acte ale UE.

Asistam la instaurarea unei tiranii la nivelul UE unde drepturile si libertatile omului nu mai conteaza”, a rezumat Terheș.
 
Videoul postat de eurodeputatul PNȚCD a strâns, în scurt timp, peste 600.000 de vizualizări și peste 13.000 de comentarii de susținere.

VIDEO: