Europarlamentarul PNȚCD Christian Terheș ne ține la curent cu nebunia „vaccinurilor” „anti-Covid”, informându-ne că noile „boostere” vor fi lansate pe piața înainte de finalizarea testelor pe oameni. Producătorii se vor baza doar pe teste pe șobolani sau pe cercetările făcute cu de-acum vechile vaccinuri. Aceasta n-ar fi o noutate, pentru că și serurile experimentale precedente au fost recomandate pentru milioane și milioane de femei gravide ca „sigure și eficiente” tot fără finalizarea studiilor pe mame ci în baza testelor realizate pe... 44 de femele de șobolan. Ulterior, după cum au demonstrat documentele Pfizer desecretizate prin ordin judecătoresc, s-a aflat că testele realizate totuși pe femei însărcinate au dat rezultate „spectaculoase”, ascunse de compania responsabilă de injectarea, respectiv otrăvirea în masă: 90% dintre mamele injectate la testele vaccinului au avortat spontan sau le-a murit pruncul la naștere.

Christian Terheș - Noutati de la Bruxelles:

- Se vor aproba boostere ale vaccinurilor Pfizer si Moderna fara ca testele pe oameni sa fie finalizate;

- Despre Certificatul Verde si aceste boostere și despre explozia pretului la energie: cauze, vinovati, solutii, în filmarea din baza materialului.

Informația:

FDA din SUA pregătită să autorizeze boosterele Pfizer și Moderna contra Omicron fără ca testele pe oameni să fie complete. Va urma Uniunea Europeană!

„Cu toate că aceste formule [de booster] nu au fost încă testate pe oameni, FDA are date «extrem de bune» care arată că aceste vaccinuri sunt sigure și eficiente”, a spus pentru NY Times Dr. Peter Marks, persoana principală din FDA care se ocupă cu asemenea reglementări.

Pfizer și Moderna au solicitat pe 22, respectiv 23 august a.c. autorizație de urgență din partea FDA (Food and Drug Administration) din SUA pentru boosterele contra Omicron, cu toate că testele pe oameni ale acestei noi compoziții de vaccin nu au fost finalizate, arată presa americană.

„Evaluarea acestor noi formule de vaccin booster se va face pe baza datelor din studiile făcute cu vechile vaccinuri pe oameni sau pe șoareci, arată DailyMail.

Lucrul aceste e posibil deoarece în luna iunie 2022 "FDA a solicitat companiilor producătoare de vaccinuri să înceapă producția de boostere pentru campania de vaccinare de toamnă. Pentru a ajuta firmele producătoare de vaccinuri să se încadreze în acest termen, FDA a spus că, pentru a primi autorizație de urgență, firmele nu trebuie să includă în cerere date din vreun studiu clinic", arată Fortune.com.

„Cum deja ne-am obișnuit, după ce FDA va da autorizație de urgență pentru aceste boostere, ce nu au fost testate încă pe oameni, exemplul va fi urmat de agențiile similare din UE. Datele empirice ne arată că tot mai mulți oameni au efecte secundare adverse după vechile vaccinuri, iar acum suntem chemați să credem pe cuvânt un birocrat care spune, fără să se fi finalizat încă testele pe oameni, că aceste noi formule de boostere sunt sigure și eficiente.

Cum să dai autorizații pe produse medicale ce nu au fost testate pe oameni? Cine își asumă răspundere pentru efectele secundare? Oamenii au ajuns afectiv cobaii firmelor medicale cu ajutorul autorităților de reglementare în domeniul medical. Asistăm efectiv la un abuz în masă împotriva populației, cu potentiale efecte letale, ce trebuie oprit de îndată", a spus Europarlamentarul Cristian Terheș.

Biroul de presă

Europarlamentar Cristian Terheș

Surse: NY Times, Fortune, DailyMail, WSJ

VIDEO:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews