ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După publicarea in mod oficial și asumat a listei cu zecile de mii de reacții adverse apărute in urma vaccinarii cu serul minune, ar fi frumos din partea voastră să vă cereți iertare, public, tuturor celor pe care i-ați făcut conspirationisți și să recunoașteți că ați fost tâmpiți!

După toată mizeria asta, indiferent ce o să îmi mai spuneți in următorii 30 de ani, dragi autorități, medici (vă știți voi care sunteți), drag "sistem”, singura mea reacție in fața voastră va fi: "ciocul mic”! 

Sper că v-ați pierdut credibilitatea in fața oamenilor, definitv și pentru totdeauna! Nu a fost cu intenție? Irelevant! In viață și prostia se plătește la fel de scump!

Toți medicii care au făcut propagandă vaccinării, cu un ser experimental, ar trebui trimiși in judecată și înapoi pe băncile școlii! Închideți-le definitiv ușile cabinetelor medicale! Ar trebui să iși piardă dreptul de a profesa toți medicii care timp de doi ani de zile au făcut o campanie agresivă vaccinării, atât in presă cât și in mediul online, au refuzat să primească, să opereze pacienți nevaccinați! 

Hai, scumpilor, și acum, tot in prima linie cu voi! 

Cristian Oancea, Virgil Musta, Beatrice Mahler, Adrian Marinescu, Carmen Dorobăț, Valeriu Gheorghiță, Emilian Imbri și mulți alții, vă așteaptă "prima linie” …și acum! 

Azi nu mai vreți să fiți in centrul atenției? 

Azi nu mai aveți nimic să ne transmiteți? 

Azi nu vă mai place să fiți "vedete”?