ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Meta, compania mamă a Facebook, va bloca angajările și va continua restructurarea pe fondul unei situații macroeconomice incerte, a anunțat joi Bloomberg, citând o comunicare a directorului general Mark Zuckerberg cu angajații, conform Reuters.

Mai multe companii din domeniul tehnologiei au fost nevoite să reducă numărul de angajați în ultimele luni, în condițiile în care agenții de publicitate au redus cheltuielile pentru a se pregăti pentru o recesiune iminentă. 

"Am sperat că economia s-ar fi stabilizat mai clar până acum, dar din ceea ce vedem încă nu pare să se fi stabilizat, așa că vrem să facem un plan oarecum conservator", le-a spus Zuckerberg angajaților în timpul unei sesiuni săptămânale de întrebări și răspunsuri, potrivit Bloomberg News.

Compania de socializare își redusese planurile de angajare de ingineri cu cel puțin 30% în acest an, a relatat Reuters în iunie.

Zuckerberg a mai spus că Meta va reduce bugetele în majoritatea echipelor și că echipele individuale vor trebui să rezolve cum să gestioneze schimbările de personal.