ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


The White Coat Waste Project, un grup de supraveghere a contribuabililor, a pus la dispoziția The Gateway Pundit noi exemple în care Dr. Anthony Fauci a facilitat experimente crude și inutile pe câini, finanțate de contribuabili în Tunisia.

Documentele descoperite de organizație au arătat că divizia Institutului Național de Sănătate- NHI-, condusă de Dr. Fauci, a trimis o parte din grantul de 375.800 de dolari către laboratorul din Tunisia pentru a infesta câinii cu paraziți. Una dintre torturile la care au fost supuși aceștia a inclus blocarea capetelor lor în cuști cu plasă pline cu muște de nisip infectate, astfel încât insectele purtătoare de paraziți să le mănânce de vii.

Deși „factcheckers" au încercat să-i ofere acoperire lui Fauci prin negarea finanțării, Cassandra Fairbanks de la The Gateway Pundit a raportat: „Acum, datorită unei cereri FOIA din partea White Coat Waste, am obținut cererea de finanțare aprobată de NIAID care confirmă că, contrar declarației publice și negării sale, agenția a finanțat într-adevăr un experiment în care câini sedați au fost plasați în cuști pline cu muște de nisip".
 
„Câinii vor fi anesteziați prin injectarea subcutanată a 200 μI de ketamină (10 mg/ml) (Merial, Lyon, Franța) și, timp de 2 ore, vor fi plasați într-o cușcă în care se află între 15 și 30 de femele P. perniciosus.” se arată în documente.
 
 
 

 
Documentele descriu, de asemenea, experimentul în aer liber pe care NIAID a recunoscut că l-a finanțat, declarând: „Câinii vor fi expuși în fiecare noapte la mușcături de muște de nisip în timpul sezonului de muște de nisip pentru a asigura transmiterea. În urma expunerii, câinii vor fi cazați la canisa și vor fi monitorizați pentru dezvoltarea bolii prin măsurarea unei varietăți de parametri clinici și de laborator (de exemplu, pierderea în greutate, cașexia, hepatosplenomegalia și anemia...)."
 
Subvenția a finanțat un studiu publicat luna trecută, care a detaliat grozăviile provocate câinilor ghinioniști. Vestea bună însă, este că doi Beagle salvați vor lua parte la frumoasa emisiune Puppy Bowl, în curând.