ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Coreea de Sud a raportat un număr record de 3.292 de noi cazuri de coronavirus, a anunțat joi Agenția coreeană de control și prevenire a bolilor (KDCA), deși mai mult de 78,5 % din populația eligibilă a Coreei de Sud este complet vaccinată, potrivit EFE.

Până joi existau 506 cazuri grave, în ușoară scădere față de cele 522 de cazuri grave raportate cu o zi înainte, un record istoric.

Paturile din spitale s-au ocupat rapid în Seul, cu doar aproximativ 30% din unitățile de terapie intensivă rămase disponibile.

"Acest ritm al contagierilor este ceva la care ne așteptam după activarea primului nivel de relaxare a restricțiilor", a spus Kwon, referindu-se la anularea de la 1 noiembrie a unor măsuri precum închiderea restaurantelor și a barurilor la ora 22:00, potrivit Știripesurse.