ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La cursul de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască de azi, 25 februarie, sunt prezenți părintele Dan Bădulescu din București, fost ateu și chitarist pop-rock în celebrele trupe Roșu și Negru (foto), Sfinx și Iris, și părintele arhimandrit Mihail Stanciu, inginer și doctorand în teologie, transmite Părintele Bogdan Florin Vlaicu.

„Ca pregătire pentru Duminica Înfricoșătoarei Judecăți, vom vorbi despre semnele vremurilor, marea apostazie, marea resetare și criza actuală, în raport cu profețiile din Sfânta Scriptură, în special discursul eshatologic al lui Hristos și Apocalipsa, precum și din scrierile Sfinților Părinți. Vă propunem o abordare documentată a acestor subiecte, o evaluare a perioadei pe care o traversăm, soluții la provocările spirituale adresate de acestă criză, o dezbatere liberă despre situația actuală și răspunsuri la întrebări care vă tulbură pacea sufletească, argumentate cu precizări ale specialiștilor din diferite domenii.

Vă rog să distribuiți această postare care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!”, scrie Părintele Bogdan Florin Vlaicu.

VIDEO ÎN DIRECT: