ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția Capitalei a declanșat o anchetă internă după ce un agent a fost găsit la un salon de cosmetică în timpul serviciului.

Potrivit sursei citate, un polițist de la Secția 13 s-a programat la pensat, însă s-a deplasat la un salon de cosmetică în timpul programului de lucru.

Chiar dacă pare o glumă, știrea este transmisă de Agerpres așa că ar putea să fie reală. 

În timpul când se afla în salonul de cosmetică, a apărut o urgență, însă agentul nu a intervenit, informația fiind confirmată și de către un jandarm, care participa la misiunea comună de patrulare cu polițistul respectiv.

Poliția Capitalei a anunțat că a declanșat o anchetă internă în acest caz, pentru a se stabili toate împrejurările referitoare la acest eveniment.

Am rămâne îndatorați Poliției Capitalei și Agenției Agerpres dacă ne-ar lămuri asupra sexului „îngerului salvator”: un agent sau o agentă? Pentru ajutor în vederea comunicatului legat de sexul polițistului pot apela cu încredere la specialiștii în domeniu Pleșu, Liiceanu și Baconschi.

Citiți și Epilare Pfizer în ziua de Paște