ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția Capitalei a declanșat o anchetă internă după ce un agent a fost găsit la un salon de cosmetică în timpul serviciului.

Potrivit sursei citate, un polițist de la Secția 13 s-a programat la pensat, însă s-a deplasat la un salon de cosmetică în timpul programului de lucru.

Chiar dacă pare o glumă, știrea este transmisă de Agerpres așa că ar putea să fie reală. 

În timpul când se afla în salonul de cosmetică, a apărut o urgență, însă agentul nu a intervenit, informația fiind confirmată și de către un jandarm, care participa la misiunea comună de patrulare cu polițistul respectiv.

Poliția Capitalei a anunțat că a declanșat o anchetă internă în acest caz, pentru a se stabili toate împrejurările referitoare la acest eveniment.

Am rămâne îndatorați Poliției Capitalei și Agenției Agerpres dacă ne-ar lămuri asupra sexului „îngerului salvator”: un agent sau o agentă? Pentru ajutor în vederea comunicatului legat de sexul polițistului pot apela cu încredere la specialiștii în domeniu Pleșu, Liiceanu și Baconschi.

Citiți și Epilare Pfizer în ziua de Paște

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews