ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Realizatorul Mihai Morar a comentat enervat vizita fastuoasa a premierului PSD Marcel Ciolacu la Baia Mare. Ciolacu a ajuns vineri cu un avion privat de lux, insa a postat pe Facebook ca a mancat fasole la cantina unei fabrici, informează aktual24.

„Marcel Private Jet, nici nu visa, Baia Mare nu-i covrigaria ta. Cu Jet ai venit, cu jet pleci”, a scris Morar pe Instagram.
 
Morar este originar din Baia Mare.
 

Premierul PSD Marcel Ciolacu a ajuns vineri la Baia Mare, intr-o actiune de campanie electorala, cu un avion Gulfstream G200. Acesta se inchiriaza cu aproximativ 10.000 de euro pe ora de zbor, insa Ciolacu s-a laudat public ca a mancat fasole la cantina unei fabrici, alaturi de oamenii simpli.
 

Potrivit datelor Flightaware, avionul cu indicativul MYJ121, apartinand companiei My Jet, cu sediul in Romania, a decolat de pe aeroportul Baneasa la opt dimineata si a aterizat peste 43 de minute la Baia Mare. De la Baia Mare, avionul a plecat spre Sibiu, de unde Ciolacu s-a dus la Alba Iulia, la o alta actiune electorala. Avionul are capacitatea de a transporta 8-10 persoane.

„Seful PSD a coborat din avion alaturi de Mihai Tudose, seful campaniei electorale la europarlamentare, si Paul Stanescu, secretarul general al partidului, dupa cum arata imaginile surprinse de un cititor G4Media”, a relatat G4 Media, care a si prezentat o fotografie cu sosirea lui Ciolacu pe aeroportul din Baia Mare.
 
Drumul Bucuresti – Baia Mare dureaza 12 ore cu trenul si peste noua ore cu masina.

Ciolacu nu a suflat o vorba ca a ajuns cu un avion privat de lux la Baia Mare, insa s-a laudat ca a mancat fasole la cantina unei fabrici.

„Am fost astazi (vineri-n.r.) la fabrica de mobila Aramis, cel mai mare producator si exportator de mobila din Maramures. Vorbim de o firma cu capital integral romanesc, care ofera locuri de munca pentru mai mult de 5.500 de oameni.

Am incredere ca Gabriel Valer Zetea va continua sa sustina, ca viitor presedinte de Consiliu Judetean, firmele romanesti!

Ps: de mult n-am mai mancat o fasole atat de buna”, a relatat Ciolacu.