ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noi probleme pentru Gigi Becali. Patronul FCSB a primit plângere din partea ambasadorului Israelului din România după o serie de afirmații controversate ale afaceristului despre război, relatează Realitatea.

Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Asztalos Csaba, a confirmat că a primit această plângere. Csaba a subliniat că CNCD nu va tolera utilizarea sportului ca platformă pentru incitarea la ură și discriminare. 

„Evenimentele din Israel… Excluzând faptul că mor oamenii și nu e bine, orice război e în avantajul nostru. Și la fotbal, și economic. Nu o să aibă chef de fotbal. Iar economic, sunt 500.000 de evrei care o să vină în România. Le e frică. Au bani, au aia… O să cumpere case. Dar nu va dura mult.

Evreii conduc lumea și tu te pui să îi ataci pe ei? Le ataci copiii pe acolo? Îi lasă și maximum 5 luni îi vor spulbera. Se va alege praful de Fâșia Gaza!”, a spus Gigi Becali.