ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fondatoarea organizației Black Lives Matter din Memphis, Tennessee, a fost condamnată la șase ani de închisoare pentru comiterea de fraude electorale, conform publicației En Volve.

Pamela Moses s-a plâns că a fost vina funcționarilor electorali că nu i s-a spus, atunci când s-a înscris pentru a vota în 2019, că o condamnare anterioară pentru o infracțiune înseamnă că i s-a interzis definitiv să voteze.
Fox13memphis.com relatează: Potrivit biroului procurorului, Moses, în vârstă de 44 de ani, are 16 condamnări penale anterioare și a comis infracțiunea de vot în timp ce se afla în perioada de probațiune.

La 29 aprilie 2015, ea a pledat vinovată de falsificare de probe, precum și de infracțiuni minore de urmărire, furt sub 500 de dolari și evadare. Moses a fost plasată sub supraveghere timp de șapte ani.

Dosarele publice arată, de asemenea, că Moses a fost reținută de poliție în 2016 și acuzată de incitare la revoltă. Aceste acuzații au fost retrase.

Moses a fost considerată neeligibilă pentru a se înregistra și a vota în Tennessee din cauza condamnării pentru falsificare de probe.

În noiembrie anul trecut, dovezile de la procesul ei au arătat că, la 3 septembrie 2019, Moses a depus un certificat de restabilire și o cerere de înregistrare ca alegător la Comisia electorală din Shelby County, afirmând în mod fals că pedeapsa sa expirase și că era eligibilă pentru a se înregistra pentru a vota. 

Cu toate acestea, Moses încă își ispășea pedeapsa din 2015 în perioada de probațiune când a depus documentele de restaurare, a declarat biroul procurorului.