ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu cine, mă, dezvolți tu România! Împreună cu cine reușești tu, mă, să dezvolți România! Nu-ți este, chiar deloc, rușine, mă!
 
Cu Turcan, mă! Ce ți-a făcut asta, mă, de ai pus-o adjuncta ta!
Cu Cîțu, mă! Cu cât a îndatorat ăsta Țara Și unde s-au dus sumele imense împrumutate
 
Cu Vela, mă! A-nvățat să citească, cât de cât cursiv, după foile scrise cu litere de tipar! Mai scoate, mă, miliția, să caftească poporul care nu prea vă mai ascultă și începe să se trezească!
 
Cu Aurescu, mă! Și dacă dă foc la harta României cu trabucu’!
Cu Predoiu, mă! Bun avocat, dar nu al României!
 
Cu Ciucă, mă! Șef al unor trupe mercenarizate, pe care le scoate, la ordinele voastre, oricând împotriva poporului, cu tunuri și mitraliere! Trupe, mă, că Armată Națională nu mai avem de mult!
Cu Popescu, mă, care semnează, rapid, cu ochii închiși, orice contract i se bagă sub nas de către stăpânii voștri!
 
Cu Bode, mă, care doarme pe bancheta din spate și se trezește doar când îl bușește SPP-ul!
Cu Oros, mă, despre care toți medicii veterinari si-au făcut cruce când au văzut că l-ai pus „șef” peste Agricultura Țării
Cu Ștefan, mă, de-i cresc grinzile în declarația de avere precum minciunile voastre zilnice
 
Cu Boloș, mă, care adună fonduri europene, se uită la pungă și râde ca muta...!
Cu Tătaru, mă, dovleac mare, minte mică
Cu Anisie, mă! Recunosc, îmi seacă orice comentariu la adresa ei, oricum, nimic nu trece prin pepsiglasul ei!
Cu Gheorghiu, mă, culturnicul fără cultură, adus de la oile lui Flutur!
Cu Stroie, mă, sportivul în chiloți liberali
Cu Alexandru, mă, ohoo, care dă ligheane cu apă caldă și lasă oamenii pe drumuri!
 
Și cu haite întregi asemănătoare!
Mă, ție nu ți-e, fie și un grăunte, rușine să-ți bați joc de poporul ăsta blând și bun, inteligent și cu credință în Dumnezeu!
Chiar nu s-a lipit nimic de tine, mă! Nici de la bunul Mircea Ionescu-Quintus („Liberal din tată-n fiu”), neuitată fie-i memoria! Nici de la Dinu Patriciu, o minte strălucită și patriot, foarte generos cu tine și cu mulți alții! Nici de la Radu Câmpeanu, Dumnezeu să-i ierte păcatele, bun cunoscător și susținător al liberalismului autentic!
Mă, chiar nu îți este nici un pic de rușine când privești tabloul marelui Brătianu, în cazul în care îl mai ai pe vreun birou!
Mă, nu ți-e frică de faptul că oamenii pricep tot mai mult că ți-ai bătut joc de soarta Țării, de viețile lor, de viitorul copiilor, de Credința lor și de Hristos! Mă, dacă rușine nu-ți este, măcar ai început să simți picăturile de frică pe șira spinării! Bă, iartă-mă, am uitat meduzele sunt doar o "gelatină” otrăvitoare! N-au coloană vertebrală!