ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Platforma Împreuna Cluj a organizat pe 1 iunie evenimentul MARȘUL PENTRU VIAȚĂ 2022 - Cluj-Napoca, desfășurat în oraș și încheiat în Piața Avram Iancu, cu binecuvantarea  IPS Parinte Andrei Andreicuț, sub genericul „Iubit din prima clipă”.Sarbatorit in deplina libertate, MARSUL PENTRU VIATA a adus in sufletele noastre bucuria intoarcerii catre copilarie. Intr-un oras cu mii de parinti si copiii pe strazi si la terase, marsul a uimit prin indemnul de a iubi viata firesc si neconditionat, din prima clipa”, după cum ne-au scris organizatorii:

„Un mesaj transmis si pe scena marsului in fata catedralei mitropolitane prin impreuna-rugaciunea cu Preasfintitului Parinte Benedict Bistriteanul, prin discursurile domnului Mihai Gheorghiu presedintele Platformei IMPREUNA, doamnei Mariana Cuceu presedinta Asociatiei Sfanta Parascheva din Cicago si parintelui Ioan Raza de la Asociatia Mama si Copilul.

In a doua parte a evenimentului, copiii nostri dragi au umplut scena cu cantece si bucurie! Elevi ai Scolii Octavian Goga din clasa intai, elevii Scolii Gimnaziale Palatca, Frigur Botond de la Liceul Special pentru Deficenti de Verdere si grupul de adolescenti "Prieteni de poveste". Cu totii au fost aplaudati la scena deschisa!

Multumim tuturor celor care au sustinut MARSUL PENTRU VIATA din acest an, sponsorilor evenimentului Asociatia Sfanta Parascheva si Bartrom Exim, coorganizatorilor de la Asociatia Mama si Copilul, donatorilor si voluntarilor implicati, Arhiepiscopiei Clujului, Vadului si Feleacului pentru binecuvantare si sustinere, si nu in ultimul rand participantilor, parinti si copii, prezenti la aceasta sarbatoare!”

Mai multe imagini AICI. VIDEO: