ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Emil Boc este unul dintre produsele cele mai sinistre ale politicii trădătoare din România. Epitelele peiorative din Dicționarul Explicativ al Limbii Române nu i-ar fi de ajuns pentru a-i creiona perfect conturul nedefinit. Cele mai recente porcării ale personajului în cauză, adulator înfocat al Ucrainei și Ungariei, în detrimentul României, și un receptacul avid al sponsorizărilor generoase ale milionarului maghiar Arpad Paszkany, sunt legate de instalarea ilegală a steagurilor Ucrainei în locul tricolorului României pe stâlpii din Cluj și de condiționarea restaurării statuii marelui erou și căpitan al lui Mihai Viteazul, Baba Novac, prin schimbarea plăcii pe care stă scris că a fost „ucis în chinuri groaznice de către unguri în data de 5 februarie 1601”, în condițiile în care criminalii lui, ungurii, sunt deja șterși de pe placă, în pofida legii care interzice afectarea oricărui monument.

Dar Dumnezeu nu bate cu parul. Ba, după cum se vede din imaginile acestea antologice, publicate de liderul Asociației NeamUnit, Aureliu Surulescu, la începutul anului, chiar de Ziua lui Eminescu, poate să bată chiar cu tricolorul. Mai ales pe cineva care nu-l merită. VIDEO: