ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tudor Chirilă a provocat un val de comentarii și polemici pe Facebook, după ce, într-o postare, s-a arătat revoltat că a așteptat 30 de minute în plus față de ora de îmbarcare, în avionul cu care trebuia să ajungă la Timișoara. El a dat vina pe un bărbat care zbura la business class, despre care a spus că ar fi "o autoritate a statului".

”Din cauza acestui domn care a fost adus la avion cu mașina de protocol (reprezintă probabil o autoritate a statului) am așteptat, în plus față de ora de îmbarcare, 30 de minute. Zborul 607 în direcția Timișoara. Cam ăsta e respectul pe care îl au pentru călători cei de la Tarom. Numai noi, muritorii de rând, putem pierde avionul. Ei sunt deasupra noastră. Recunoaște cineva personajul?”,  a fost mesajul postat de Chirilă pe Facebook, insoțit și de o fotografie a celui pe care îl acuza.

Cei care i-au citit postarea și au recunoscut bărbatul din imagine au reacționat și au sărit în apărarea acestuia. Informându-l pe Chirilă că omul pe care îl denigrează este un cunoscut medic, potrivit comentariului Elenei Andreicuț.

„CRISTIAN GHEORGHE, Conferențiar, medic primar medicină internă și gastroenterologie, doctor în medicină, Centrul de Gastroenterologie și Hepatologie, Institutul Clinic de Boli Digestive si Transplant Hepatic Fundeni”, a precizat femeia.


Un alt internaut, Selvyn Agiacai, a scris că mașina care l-adus pe medic la avion este oferită gratuit de Tarom pentru cei care zboară la clasa business.

”Tarom m-a așteptat și pe mine 15 minute la Bruxelles și 22 de minute la Paris, deși eram un pasager de la economic. Și nu numai Tarom.... Personajul de aici, din poză, zboară la Business așa că are totuși drepturi speciale, ca doar de aceea plătește căt jumătate din toți ceilalți pasageri laolaltă, pentru un loc. Revolta ar fi dacă noi îi plătim biletul, altfel se pare că toată lumea care se agită n-a mers decât cu trenul sau troleibuzul sau n-a zburat decât cu wizz sau blue, curse cu orar aproximativ și cu bagaj și catering mai scumpe decât un loc la business class la o cursă de linie.....”, a comentat acesta.

”Dacă zbori business la Tarom nu te aduce BMW inscriptionat cu VIP la scara avionului”, i-a replicat artistul.

”Tudor Chirilă , ba da, este un serviciu nou, oferit de Automobile Bavaria împreună cu Tarom. Detaliile sunt pe site”, a fost răspunsul oferit de internaut.