Tudor Chirilă a provocat un val de comentarii și polemici pe Facebook, după ce, într-o postare, s-a arătat revoltat că a așteptat 30 de minute în plus față de ora de îmbarcare, în avionul cu care trebuia să ajungă la Timișoara. El a dat vina pe un bărbat care zbura la business class, despre care a spus că ar fi "o autoritate a statului".

”Din cauza acestui domn care a fost adus la avion cu mașina de protocol (reprezintă probabil o autoritate a statului) am așteptat, în plus față de ora de îmbarcare, 30 de minute. Zborul 607 în direcția Timișoara. Cam ăsta e respectul pe care îl au pentru călători cei de la Tarom. Numai noi, muritorii de rând, putem pierde avionul. Ei sunt deasupra noastră. Recunoaște cineva personajul?”,  a fost mesajul postat de Chirilă pe Facebook, insoțit și de o fotografie a celui pe care îl acuza.

Cei care i-au citit postarea și au recunoscut bărbatul din imagine au reacționat și au sărit în apărarea acestuia. Informându-l pe Chirilă că omul pe care îl denigrează este un cunoscut medic, potrivit comentariului Elenei Andreicuț.

„CRISTIAN GHEORGHE, Conferențiar, medic primar medicină internă și gastroenterologie, doctor în medicină, Centrul de Gastroenterologie și Hepatologie, Institutul Clinic de Boli Digestive si Transplant Hepatic Fundeni”, a precizat femeia.


Un alt internaut, Selvyn Agiacai, a scris că mașina care l-adus pe medic la avion este oferită gratuit de Tarom pentru cei care zboară la clasa business.

”Tarom m-a așteptat și pe mine 15 minute la Bruxelles și 22 de minute la Paris, deși eram un pasager de la economic. Și nu numai Tarom.... Personajul de aici, din poză, zboară la Business așa că are totuși drepturi speciale, ca doar de aceea plătește căt jumătate din toți ceilalți pasageri laolaltă, pentru un loc. Revolta ar fi dacă noi îi plătim biletul, altfel se pare că toată lumea care se agită n-a mers decât cu trenul sau troleibuzul sau n-a zburat decât cu wizz sau blue, curse cu orar aproximativ și cu bagaj și catering mai scumpe decât un loc la business class la o cursă de linie.....”, a comentat acesta.

”Dacă zbori business la Tarom nu te aduce BMW inscriptionat cu VIP la scara avionului”, i-a replicat artistul.

”Tudor Chirilă , ba da, este un serviciu nou, oferit de Automobile Bavaria împreună cu Tarom. Detaliile sunt pe site”, a fost răspunsul oferit de internaut.
 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews