ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Noi, în calitate de îmbălsămători, observăm cheaguri ciudate de când a apărut COVID. Aceste cheaguri sunt foarte elastice și sunt foarte lungi când ies din venele pe care le folosim în timpul procedurii de îmbălsămare. Par ca niște viermi. Nu am mai văzut așa ceva în cariera mea până acum", a declarat pentru Epoch Times, Larry Mills, îmbălsămător și director de pompe funebre autorizat în statul Alabama.

Alți îmbălsămători au confirmat constatările lui Larry Mills.

Richard Hirschman, director de pompe funebre și îmbălsămător în Alabama din 2001, a fost unul dintre primii care a atras atenția asupra acestui fenomen. El a spus că înainte de COVID poate 5 până la 10 la sută dintre oameni aveau aceste cheaguri. Acum, mai mult de jumătate din cadavrele pe care le vede le au.
 

Un îmbălsămător, licențiat din 2001, a declarat într-un interviu: "Pot să vă spun cu certitudine că cheagurile pe care Richard le-a prezentat online sunt un fenomen la care nu am fost martor până, probabil, la mijlocul anului trecut. Cam asta este cam tot ce am de spus despre asta. Nu am nicio cunoștință cu privire la ceea ce cauzează cheagurile, dar se pare că acestea au început să apară pe la mijlocul anului 2021".

Proteina Spike: Prima piesă de domino

Sângele este un lichid care circulă sub presiune prin vasele de sânge din tot corpul nostru, ca apa care curge prin casă și pe care o folosiți apoi pentru a face duș, a spăla vasele și așa mai departe.

În urma unei leziuni vasculare, orice sânge care "se scurge" trebuie să fie transformat rapid într-un gel (un "cheag") pentru a umple gaura și a minimiza pierderea de sânge în continuare.

În mod normal, porțiunea de plasmă a sângelui conține o colecție de proteine solubile care acționează împreună într-o serie de evenimente de activare enzimatică ce au ca rezultat formarea unui cheag de fibrină.
 
Acest proces este protector, deoarece previne pierderea excesivă de sânge în urma unei leziuni.

Din nefericire, mecanismul de coagulare a sângelui poate duce, de asemenea, la formarea unor cheaguri de sânge nedorite în interiorul vaselor de sânge (tromboză patologică), de exemplu atac de cord sau accident vascular cerebral, ambele fiind una dintre principalele cauze de deces.

Se pare că proteina spike declanșează cascada prin mai multe căi "netradiționale".

Invazia directă a proteinei spike în celulele epiteliului este primul domino răsturnat.

Efectele ulterioare ale cascadei provoacă în cele din urmă coagularea sângelui.
 
Citiți articolul integral la Epoch Times