ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Binkov’s Battleground este cunoscut pe YouTube pentru simulările pe care le face cu ajutorul tehnologiei. Acesta simulează războaie între țările care de-a lungul istoriei care și-au disputat teritoriile, anunță AlephNews.

Un astfel de video a fost publicat în februarie, în care, armata română este în plină desfășurare militară împotriva Ungariei. În filmul prezentat, sunt implicate toate forțele celor două țări, fără ca alte puteri să intervină în conflictul celor două.
 
În toate armele România are supremația - infanterie, tancuri, sisteme de apărare. Realizatorul videoclipului consideră că, într-un astfel de caz, victoria ar aparține României, întrucât țara noastră are mai multe avioane, precum MiG-uri și F-16, față de SAAB-urile maghiarilor, dar și infanterie mai generoasă și chiar sistem de apărare mai dezvoltat.

Filmul consideră că cel mai probabil, în caz de război, românii ar intra în Ungaria și s-ar opri la Tisa, așteptând un tratat de pace. Finalul este clar, România ar ieși victorioasă.