ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După exemplul unor pedeliști de frunte, care în ianuarie 2012 calificau manifestanții de la Universitate ”viermi” și ”mahala ineptă”,  jurnalistul crescut sub aripa Monicăi Macovei  îi jignește în același mod abject pe oamenii adunați vineri în Piața Constituției, la apelul Antenei 3. 

Jurnalistul Dan Tăpălagă a comentat, ironic și jignitor, pe Facebook adunarea de vineri din Piața Constituției, la care s-au strâns câteva mii de persoane. 

”Nu cred că vreți să știți ce-i în redacție :)))) Încă o dată, îmi pare teribil de rău pentru amărâții ăia, dar spirala cu Gadea și moșnegii, un fel de rugăciune colectivă pentru eliberarea din cătușe, trebuie notată în calendar. 19 februarie, ziua în care enoriașii bisericii Antena 3 s-au închinat la moaștele sfântului Voiculescu Pușcăriașul care putrezește la Rahova. Doamne-Dumnezeule, ce adunătură de zombie”, a scris apărătorul regimului Băsescu, Dan Tăpălagă, pe Facebook. Același Tăpălagă acuzat de unii colegi de breaslă că are legături bine sudate cu serviciile secrete.
 
Numele lui Tăpălagă, șef peste Hotnews, a fost asociat, în ultimii ani, cu Monica Macovei. Dar și de serviciile secrete. 

Anul trecut, jurnalistul Sabin Orcan sugera că Dan Tăpălagă este ofițer "descoperit" al SRI și că Hotnews a încasat bani din contracte cu Banca Națională, ceea ce ar plasa-o în conflict de interese.  De asemenea, Radu Moraru îi acuza pe șefii Hotnews, Cristian Pantazi și Dan Tăpălagă, că sunt ofițeri ai serviciilor secrete, iar Hotnews este protejat de însuși generalul Florian Coldea.