ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acest articol, publicat de Daily Clout, va lansa o serie în mai multe părți, axată pe impactul vaccinurilor asupra fertilității, reproducerii, sănătății femeilor și a nou-născuților. Unele dintre primele rapoarte de perturbare a menstruației după vaccinare au venit de la femeile din comunitatea ortodoxă evreiască, aproape imediat după lansarea vaccinului. Pentru a oferi o imagine clară a motivelor pentru care s-a întâmplat acest lucru, este necesar un anumit context.

Femeile ortodoxe au sesizat de timpuriu probleme menstruale post-vaccinale

Comunitatea evreiască ortodoxă se află într-o poziție unică atunci când vine vorba de înțelegerea efectului continuu pe care vaccinările Covid au asupra unei largi varietăți de probleme, cu fertilitatea și reproducerea în centru. Pe măsură ce apar din ce în ce mai multe dovezi care confirmă faptul că vaccinurile cu ARNm dăunează ciclurilor menstruale ale femeilor, leadership-ul în această problemă apare dintr-o sursă neașteptată:
 
Femeile și rabinii evrei ortodocși din Israel și America. Datorită rolului sacru al mikveh-ului (baie rituală) în viața conjugală, această comunitate a fost alertată din timp cu privire la suferințele menstruale în rândul femeilor vaccinate, iar avocații din această comunitate trag acum un semnal de alarmă și în legătură cu o scădere dramatică a natalității - de la cinci sau șase pe săptămână la una sau două pe lună - precum și cu rapoartele privind un val de nașteri la care bebelușilor le lipsea o mână sau un picior.

Jurnaliști precum Dr. Naomi Wolf și câțiva dintre cei care i-au urmat exemplul au atras public atenția asupra problemei ciclurilor menstruale ale femeilor care sunt afectate în primăvara anului 2021, iar de atunci dovezile nu au făcut decât să se întărească pentru a susține primele avertismente.

Ciclul de căsătorie evreiesc

Femeile evreice ortodoxe au o înțelegere intimă a ciclurilor lor menstruale lunare, cu un calendar foarte meticulos în jurul datelor perioadei unei femei. Unul dintre principiile principale ale unei căsătorii religioase evreiești este conceptul de Nidda. Nidda este perioada de timp din momentul în care începe ciclul menstrual al unei femei, până la 7 zile după ce se termină menstruația. În timpul perioadei de Nidda, soții și soțiile se abțin de la contactul fizic, inclusiv de la relații intime. Când Nidda se termină, femeia trece printr-un proces fizic și spiritual într-un loc numit Mikvah, care este o mică baie rituală, adesea situată într-o clădire drăguță, asemănătoare unui spa. După ce femeia își termină scufundarea în Mikvah și recită o rugăciune specială, timpul ei de Nidda se încheie, iar ea se întoarce la o perioadă în care se reunește cu soțul ei și se bucură de intimitate fizică până când începe următoarea menstruație.

După cum se desfășoară ciclul Nidda, Mikvah este, în general, cea mai fertilă perioadă a lunii. Generații de femei evreice au păstrat calendarul Nidda ca modalitate de a-și urmări fertilitatea și, chiar și în contextul proliferării diverselor metode de control al nașterii care modifică hormonii, există multe femei din comunitatea evreiască ortodoxă care își urmăresc îndeaproape fertilitatea și sunt extrem de familiarizate cu ciclul corpului lor. Aceste femei au tras aproape imediat semnalul de alarmă post-vaccinare.

Schimbări detectate

Având în vedere aceste informații, este ușor de înțeles cum femeile evreice ortodoxe au luat pulsul acestei probleme în momentul în care a început să apară. În timp ce conceptul ciclului unei femei și al imersiunii în mikvah este considerat privat, datorită influenței mari pe care o are asupra căsătoriilor evreiești, femeile se simt confortabil să discute subiectul una cu cealaltă în timp ce navighează prin problemele legate de mikva care pot apărea pe parcursul căsătoriei lor. Dintre nenumăratele femei ale căror cicluri au fost afectate de vaccinurile Covid, comunitatea evreiască ortodoxă a observat problema tulburătoare aproape imediat după ce vaccinurile Covid au început să fie distribuite femeilor de vârstă fertilă.

Activiști și avocați ai comunității

S.L. este un om de știință și cercetător care lucrează îndeaproape cu medici și laboratoare din întreaga lume. În timpul Covid, ea s-a transformat într-un activist al comunității care preferă să rămână anonimă din cauza amenințărilor credibile la adresa siguranței sale. S.L. a inventat un protocol natural care a salvat nenumărate vieți în primele zile ale Covid și l-a împărtășit colegilor ei din întreaga lume. Acest lucru i-a adus un nume și o reputație, în special în cadrul comunității pentru libertate medicală, iar cu timpul, tot mai multe femei au apelat la S.L. pentru răspunsuri. Până foarte devreme în 2021, femeile au început să o contacteze pe S.L. cu rapoarte îngrijorătoare. Aceste rapoarte includeau:

  • Menstruații excesiv de grele sau dureroase
  • Menstruații lipsă
  • Sângerări extrem de îndelungate
  • Menstruații care revin după menopauză

Și, în cele din urmă, doamna L a început să primească telefoane de la femei nevaccinate care spuneau că relațiile intime cu soții lor recent vaccinați erau atât de dureroase, cu crampe puternice asemănătoare menstruației, încât refuzau să meargă la Mikvah până când situația se îmbunătățea. Acest lucru a determinat-o să ia legătura cu rabinii de top din comunitate pentru a discuta această problemă.

Ceea ce nu se știa atunci, din cauza unei tăinuiri evidente a datelor din partea Pfizer și a FDA, era faptul că, în cadrul testelor, participanții de sex masculin au fost instruiți să se abțină de la relații sexuale sau de la donarea de spermă pentru o perioadă de timp după vaccinare. În cazul în care urmau să aibă relații intime cu o femeie, regulile studiului impuneau două forme de contracepție. Pfizer era conștientă de posibilitatea ca bărbații vaccinați să aibă un impact asupra partenerelor lor sau asupra potențialilor fetuși după vaccinare.
 

Educarea liderilor comunitari

După mai multe încercări de a aduce această problemă în fața liderilor comunității pe parcursul primei jumătăți a anului 2021, un rabin pe nume Rav Wosner a informat-o pe S.L. că a fost invitată să depună mărturie în calitate de martor într-un Beit Din, o adunare de rabini care deliberează asupra diferitelor chestiuni și emite hotărâri în conformitate cu legea evreiască. Beit Din i-a spus lui S.L. că ar trebui să fie pregătită să meargă la un moment dat, la un moment dat, în următoarele trei zile. În ziua în care a primit apelul, o mașină a venit să o ia pe ea și pe soțul ei și să-i ducă într-un loc secret pentru a depune mărturie despre ceea ce trăise și auzise de la femei. Acest lucru s-a întâmplat în primăvara anului 2021 și a fost înainte ca injecția să fie aprobată pentru copii. Scopul acestui Beit Din a fost să discute despre vaccinul pentru copii. Beit Din-ul a durat zile întregi, cu "ambele părți" oferindu-și mărturiile și dovezile. Ei au găzduit părțile pro-vaccin (inclusiv membri ai Ministerului Sănătății) și anti-vaccin în zile diferite, astfel încât să poată oferi fiecăruia o audiere corectă. Motivul pentru care întâlnirea a fost învăluită în secret a fost acela că au existat unii activiști pro-vaccin extrem de influenți care au făcut amenințări deschise membrilor comunității care au vorbit public împotriva vaccinurilor.

În timpul ședinței la care a fost invitată S.L., alte persoane au depus mărturie despre leziunile pe care le vedeau în timp real. S.L. a adus documente care arătau cum vaccinurile vor avea efecte pe termen lung, inclusiv moartea, și că ceea ce începeau să vadă era doar vârful icebergului. În cuvintele ei, "Unul dintre rabonimi mi-a cerut să mă opresc - am crezut că va leșina".

Mărturia ei a fost menționată în hotărârea finală a Bais Din-ului rabinului Wosner, care a recomandat cu tărie să se ia măsuri de precauție extreme înainte de a vaccina și să se abțină de la vaccinarea copiilor.

S.L. merge mai departe

La scurt timp după ce a depus mărturie la Beit Din, în vara anului 2021, S.L. a obținut în sfârșit o întâlnire cu fiica celui mai influent rabin din lumea evreiască ashkenazi în timpul vieții sale. Rav Cham Kanievsky (ianuarie 1928-martie 2022) a fost considerat de o gamă largă de comunități ortodoxe ca fiind "Gadol Hador", ceea ce înseamnă cel mai venerat și respectat rabin din această generație. După luni de zile în care a încercat să programeze o întâlnire cu Rav Kanievsky și a fost împiedicat de membrii familiei sale și de cei care se ocupau de el, S.L. a primit în cele din urmă o vizită cu fiica lui Rav Kanievsky, o femeie pe nume Rebbetzin Kolodesky, care este foarte respectată în sine și ca fiică a lui Rav Kanievsky.

Scopul acestei întâlniri a fost ca S.L. să împărtășească informații de primă mână cu privire la ceea ce experimentează bărbații, femeile și copiii după vaccinare și, datorită unei avalanșe de apeluri telefonice pe care le primea, S.L. a călătorit pentru a se întâlni cu Rebbetzin Kolodesky pentru a o ruga să înceteze să mai pledeze pentru ca oamenii să se vaccineze pentru Covid și pentru a o ruga să îl informeze și pe tatăl ei cu privire la situația completă, deoarece își dorea foarte mult să nu mai primească apeluri de la oameni care sufereau teribil.

Deși au avut loc unele discuții de du-te-vino, printre care Rebbetzin Kolodesky a menționat că Rav îl va asculta doar pe doctorul său, Dr. Hart, la sfârșitul întâlnirii, S.L. a reușit să o convingă pe Rebbetzin Kolodesky să fie de acord să nu mai pledeze pentru vaccinurile Covid.

Următorul este un fișier audio și o traducere a întâlnirii, cu clipuri la final care documentează rabinii din anumite comunități care au avertizat în legătură cu vaccinurile Covid chiar înainte ca acestea să fie lansate.
 
VIDEO: