ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Subiectul vaccinării experimentale a copiilor este mult mai vechi decât pandemia de coronavirus. Totul a început prin 2009 - 2010, când s-au făcut teste pe copii cu vaccinul Cantigrip, care conține tiomersal/thimerosal. Deși acesta nu era recomandat copiilor sub 15 ani, în România el a fost administrat încă de la vârsta de 6 ani. Iată ce scrie Ioana Coman, autoarea blog-ului Fericire și Armonie:

Ce m-a impresionat e că în 1 octombrie 2017 am scris următoarele: „Noi nu avem nici o siguranță că nu vom fi folosiți pe post de cobai, din moment ce a fost creat un precedent.” Această frază e doar pentru cei care pot să înțeleagă ce am vrut să spun, pentru ca profeția mea se pare că se apropie tot mai mult de realitate, din moment ce s-a aprobat vaccinarea copiilor intre 12-15 ani cu Pfizer de către Agenția Europeană a Medicamentului (EMA). 

În anul 2001 CDC a hotărât că nu va mai folosi tiomersal în vaccinurile pentru copii. Aici e prospectul vaccinului Cantgrip - se precizează că acesta conține tiomersal (sau thimerosal).


Și se mai precizează că nu se va administra copiilor până în 15 ani. În Galați au fost imunizați zeci de mii de copii cu vaccinul Cangrip, având vârsta între 6 și 15 ani, fără să țină cont cineva de prospect.

Ce e și mai grav, e că în acea perioadă (2009-2010) a fost scandal, pentru că făceau teste pe copii cu vaccinul Cantgrip, care conține tiomersal. Părinții au primit aprox. 600 de euro pentru această procedură.
 
 

Alte probleme care au fost cu vaccinul Cantgrip au determinat scoaterea lui de pe piață

Noi nu avem nici o siguranță că nu vom fi folosiți pe post de cobai, din moment ce a fost creat un precedent.

Lucrurile nu se opresc aici, se pare că și vaccinul Hexyon reprezintă o bombă cu mercur, bun de testat pe copii.

Și în alte țări se folosesc vaccinuri pe gravide și copii, care conțin formaldehidă și mercur („super safe”).