ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul norvegian al Culturii și Egalității, pakistaneza Lubna Jaffery, a fost numită cel mai important aliat al oamenilor „queer” LGBT. Ea si-a aratat sânii în timpul unui eveniment dedicat lunii „mândriei”, a transmis ziarul norvegian NRK.

Șefa Culturii din Guvernul de la Oslo, minister care este și al Egalității în Norvegia, pakistaneza Lubna Jaffery, a fost numită „fag hag” din acest an în timpul unui eveniment de propagandă homosexualistă. Termenul este adesea folosit pentru femeile cărora le place să iasă mai ales cu homosexuali și bi sau trisexuali.

„Sunt foarte recunoscătoare că am fost numită „fag hag” din acest an, în timpul Mândriei de la Oslo, înaltul patron al comunitatii LGBTQ. Este o mare onoare”, a spus Jaffery, citată de Cotidianul.

Drept mulțumire, ea a oferit „puțin” din ea însăși, scrie sursa citată.

În timpul prezentării, ea și-a ridicat bluza și și-a arătat sânii, în uralele publicului.

„Atât în ​​calitate de ministru al Culturii și Egalității, cât și acum înalt patron al queers sunt îngrijorata că aceste persoane ar trebui să se simtă în siguranță și libere, așa că aceasta a fost o mică contribuție.”, a spus ea pe scenă.

Spre deosebire de omoloaga sa de la Oslo, Raluca Turcan s-a mulțumit doar în a stipendia, anul trecut, din bugetul Ministerului Culturii, așa-zisa „Lună a istoriei LGBTQIA+ 2023” la Timișoara.

Din banii livrați de Turcan, Timișoara „a devenit capitala comunității LGBT+ din Romania! Timp de 4 zile, curioșii au putut vizita Muzeul Istoriei și Culturii Queer”, scria presa locală.

Prim-ministrul Jonas Gahr Støre s-a declarat pozitiv în privința gestului de solidaritate cu cauza LGBT al ministresei Culturii de la Oslo, mai consemnează sursa citată oferidt și o secvență VIDEO (cu avertisment de imagini grotești):