ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joe Biden a declarat cea mai sfântă dintre sărbătorile creștine "Ziua vizibilității transsexualilor", anunțând că "americanii transsexuali fac parte din țesătura națiunii noastre", potrivit Breitbart.

Biden a emis o proclamație oficială în Vinerea Mare, în care se poate citi: "Onorăm curajul și contribuțiile extraordinare ale americanilor transsexuali și reafirmăm angajamentul națiunii noastre de a forma o Uniune mai perfectă - în care toți oamenii sunt creați egali și tratați în mod egal pe tot parcursul vieții lor".

Proclamația oficială a continuat:

Prin urmare, eu, JOSEPH R. BIDEN JR., președintele Statelor Unite ale Americii, în virtutea autorității cu care am fost investit prin Constituție și legile Statelor Unite, proclam prin prezenta 31 martie 2024, Ziua vizibilității transsexualilor.
 
Îi invit pe toți americanii să ni se alăture pentru a ridica viețile și vocile persoanelor transsexuale din întreaga noastră națiune și pentru a depune eforturi în vederea eliminării violenței și a discriminării bazate pe identitatea de gen.