ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bogdan Daniel Berki, student la Cluj, de loc din Hunedoara, a murit joi 20 mai 2021, la vârsta de 22 de ani fără două luni, pe fondul stării de rău declanșate în urma vaccinării cu serul experimental Covid produs de Pfizer. ActiveNews a relatat despre decesul acestuia pe 29 mai, citând mărturia cunoscutului luptător Călin Mărincuș, etichetat de Facebook că ar induce în eroare cu privire la siguranța „vaccinurilor” Covid. Fiindcă nu există adevăr care să poată contrazice o minciună oficială.

Surpriza zilei de 9 iunie este că a aflat, în sfârșit, și presa mainstream despre moartea subită a tânărului din Hunedoara, când deja acesta e îngropat în pământ, în loc să participe la sesiunea de examene a Facultății de Chimie a Universității clujene.

 

„Potrivit reprezentanților DSP Hunedoara, tânărul avea obezitate morbidă ... decesul nu are legătură cu administrarea vaccinului, ci a survenit în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon”, titrează, (semi)doct, Adevărul pe 9 iunie 2021.

Însă ActiveNews demonta întreaga teorie privind „intoxicația” încă din 29 mai, cât despre „obezitatea” decedatului, trageți singuri concluziile din ilustrația foto!
 

„... se pare că a fost schimbată cauza morții și anume intoxicație cu monoxid de carbon! Starile prezentate de el se aseamănă cu o intoxicatie, e drept, dar întrebarea normală este de ce nici bunica nici cățelul nu au prezentat simptome? Ba mai mult mama băiatului mi-a spus ca s-au facut o gramadă de verificări de către cei de la GAZ, și nu au gasit absolut nici o scurgere de gaze!

În concluzie s-a vaccinat anti covid, cu Pfizer, și 6 zile mai tarziu băiatul nostru a murit în condiții cel puțin suspecte! Asta ar trebui să de-a de gândit tuturor dar mai ales părinților.

Dumnezeu să te odihnească, Berki Bogdan Daniel!”, își încheie postarea luptătorul Călin Mărincuș, relata ActiveNews pe 29 mai.

Între timp, pe 2 iunie, directorul DSP Hunedoara, Sebastian Mezei, anunța la TV începutul campaniei de vaccinare a minorilor de peste 12 ani, a doua zi după Ziua internațională a Copilului. La  aproape o săptămână distanță, Valeriu Gheorghiță, coordonatorul CNCAV, se lăuda cu vaccinarea a peste 9300 de minori, recunoscând, printre altele, și că niște zeci de mii de adulți s-au îmbolnăvit de Covid după inocularea cu prima sau ambele doze de „vaccin sigur și eficient”.