Remus Cernea ne spune că „homofobia” – un construct ideologic al extremei stângi – este o maladie morală.

Și că homosexualitatea – o pervertire a funcției sexuale, din punctul de vedere al logicii, al psihologiei și al tuturor marilor religii – este perfect naturală și sănătoasă pentru om, la fel ca și heterosexualitatea.

Desigur, Remus Cernea omite să ne mai spună că h0m0sexualii suferă de tulburări psihice într-o măsură mai mare decât heterosexualii, că aceste comportamente deviante sunt periculoase pentru sănătatea fizică (presupunând o pondere uriașă a bolilor cu transmitere sexuală și a altor boli grave), că relația h0m0sexuală nu este deloc identică cu cea heterosexuală (relațiile h0m0sexuale sunt de obicei instabile, de scurtă durată și mult mai violente).

Dar cum își propune să impună Remus Cernea aceste mituri răsuflate asupra societății românești? Oare lăsând adevărul să iasă la lumină prin argumente oneste și dezbateri civilizate? NIET, tovarishch! Remus Cernea își propune să ne reeduce prin „binevenite” amenzi la CNCD, prin concedierea tuturor celor care nu înghit pe nemestecate găluștile propagandistice ale activiștilor și, în general, prin presiune și opresiune.

Punctul următor pe lista lui Remus Cernea și a propagandiștilor elgebete – internarea tuturor disidenților în spitale de psihiatrie, pentru că nu cadrează cu noua „moralitate” și „sănătate mentală” impusă de activiști?
 
 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews