ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Remus Cernea ne spune că „homofobia” – un construct ideologic al extremei stângi – este o maladie morală.

Și că homosexualitatea – o pervertire a funcției sexuale, din punctul de vedere al logicii, al psihologiei și al tuturor marilor religii – este perfect naturală și sănătoasă pentru om, la fel ca și heterosexualitatea.

Desigur, Remus Cernea omite să ne mai spună că h0m0sexualii suferă de tulburări psihice într-o măsură mai mare decât heterosexualii, că aceste comportamente deviante sunt periculoase pentru sănătatea fizică (presupunând o pondere uriașă a bolilor cu transmitere sexuală și a altor boli grave), că relația h0m0sexuală nu este deloc identică cu cea heterosexuală (relațiile h0m0sexuale sunt de obicei instabile, de scurtă durată și mult mai violente).

Dar cum își propune să impună Remus Cernea aceste mituri răsuflate asupra societății românești? Oare lăsând adevărul să iasă la lumină prin argumente oneste și dezbateri civilizate? NIET, tovarishch! Remus Cernea își propune să ne reeduce prin „binevenite” amenzi la CNCD, prin concedierea tuturor celor care nu înghit pe nemestecate găluștile propagandistice ale activiștilor și, în general, prin presiune și opresiune.

Punctul următor pe lista lui Remus Cernea și a propagandiștilor elgebete – internarea tuturor disidenților în spitale de psihiatrie, pentru că nu cadrează cu noua „moralitate” și „sănătate mentală” impusă de activiști?