Alexandru Cumpănașu a declarat miercuri, după discuția cu ministrul de Interne, că Mihai Fifor a fost de acord, în principiu, cu propunerea sa de a fi înființată Poliția Școlilor în cadrul Jandarmeriei Române și urmează ca unchiul Alexandrei să revină cu un draft de proiec, scrie Mediafax.
 
Cumpănașu spune că această structură pe care o propune ar putea să ajute poliția cu informații. 

„Domnul ministru a fost, de principiu, de acord, urmează ca în zilele următoare să vin cu draft de proiect pe care l-am construit împreună cu colegii mei care se ocupă de ordine publică în Coaliție (Coaliția pentru Dezvoltarea României, n.r.). Această poliție a școlilor înseamnă de fapt, câte un jandarm la fiecare unitate școlară de învățământ liceal, care să aibă și acces - să modificăm legea- în interiorul unității de învățământ, astfel încât elevii să se simtă în siguranță”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Declarațiile au fost lansate la ieșirea din Ministerul de Interne, unde unchiul Alexandrei a avut o discuție cu ministrul de Interne, Mihai Fifor.

„A rămas să vin cu proiectul și să discutăm, dar de principiu este de acord cu această instituție care să funcționeze în cadrul Jandarmeriei Române”, mai spune Cumpănașu.
 
Într-un mesaj postat anterior pe Facebook, Cumpănașu scria:

„Racolarea fetelor de la vârste fragede prin metode diverse pt prostitutie, coruperea tinerilor sa consume droguri, rechinii care dau tarcoale pt violarea si santajarea fetelor, organizarea in grupuri infractionale pt colectarea de "taxa de protectie" de la elevi sunt doar cateva dintre grozaviile care au devenit un fenomen scapat de sub control de catre stat. De aceea voi propune Ministrului de Interne infiintarea Politiei Scolilor, astfel incat la fiecare liceu din Romania sa existe cel putin un jandarm in uniforma si scolile in loc sa faca tot felul de smecherii cu firme de paza care angajeaza tot felul de batranei de care nu se sperie nici musca mai bine platesc mai putini bani Jandarmeriei si pe tot parcursul orelor acesta vegheaza si intervine in forta”.Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews