ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liga Națională de Fotbal a anulat spectacolul programat pentru imnul național al câștigătoarei premiului Grammy, Victory Boyd, după ce aceasta a refuzat vaccinul împotriva coronavirusului din motive religioase, potrivit Breitbart.

Într-un e-mail transmis către The Epoch Times, Seth Dudowsky, directorul principal al NFL pentru evenimente media și de divertisment, i-a transmis tatălui și managerului lui Victory, John Boyd, pe 31 august, că statutul de vaccinare al acesteia o va face neeligibilă pentru a interpreta imnul național.

"După cum am înțeles, Victory nu va fi complet vaccinată până la momentul meciului de la Kickoff, ea nu ar fi putut să respecte termenii politicii de acces pe teren în ziua meciului", a declarat Dudowsky. "Și, ca urmare, noi, din păcate, nu vom putea să o invităm pe Victoria să cânte imnul național la meciul de început din acest an".

Victoria urma să cânte la meciul de deschidere a sezonului NFL din 9 septembrie, la Tampa Bay, pe un stadion în aer liber. Ca urmare a anulării, Victoria nu va primi onorariul de 20.000 de dolari pentru prestație. În e-mail, Dudowsky a repetat politica NFL conform căreia toate "persoanele care au acces pe terenul de joc și în zonele din jurul liniei laterale" trebuie să fie complet vaccinate.

Boyd a declarat pentru The Epoch Times că va continua să discearnă dacă ar trebui sau nu să facă vaccinul împotriva coronavirusului, invocând credința sa creștină. De asemenea, ea s-a temut că modul în care a fost tratată de NFL va avea ecou în întreaga industrie muzicală și de divertisment:

„Biblia îi sfătuiește pe creștini să își aprecieze trupul ca fiind sacru și ca fiind un templu al Duhului Sfânt și să nu participe la lucruri care pot pângări trupul sau îl pot face disfuncțional.

Mă rog pentru a mă asigura că Domnul mă călăuzește în decizia corectă în ceea ce privește primirea unei injecții nedovedite cu proprietăți artificiale care poate avea un efect potențial pe termen lung asupra sănătății mele reproductive.

Dacă vreau să fac vaccinul, decizia va fi între mine, medicul meu și Dumnezeul meu. În acest moment, Duhul lui Dumnezeu mă conduce să iau atitudine pentru libertatea de alegere.

De-a lungul vieții mele am depășit multe obstacole, dar acum mă confruntam cu un nou plafon de sticlă pe care nu puteam să-l sparg. Am impresia că ne întoarcem înapoi într-un loc familiar pe care credeam că l-am depășit ca țară.

Faptul de a fi descalificată din cauza unei politici discriminatorii care nu avea nimic de-a face cu talentul meu m-a făcut să mă simt alarmată din cauza a ceea ce implică nu numai pentru mine, ci și pentru milioane de alte persoane”, a declarat cântăreața.