Curtea groazei, contaminată de anchetatori. Este una dintre cele mai noi dar și uluitoare informații legate de cazul de la Caracal. Astfel, conform Antena3, oamenii legii au aruncat chiștoace de țigări pe jos în curtea lui Dincă, chiștoace care mai apoi au fost ridicate pe post de probe.

Astăzi, ancheta continuă. La sediul Poliției Caracal este adus astăzi Remus Rădoi dar și Daniel Oacă, pentru a fi audiați în acest caz.

Și, în timp ce ancheta înaintează cu pași mici, unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, anunță BURSĂ specială „Alexandra Măceșanu pentru curaj”.

„STOP CLANURILOR DIN LICEE! COPIII NOSTRI NU SUNT MARFA NIMANUI!. Dragi prieteni, am anuntat deja ca am decis impreuna cu parintii Alexandrei infiintarea bursei private „Alexandra Macesanu pt Curaj”. Luni ma voi deplasa la sediul Ministerului Educatiei pt a solicita transmiterea catre toate inspectoratele scolare judetene a solicitarii noastre de a nominaliza si evidentia TINERI de liceu care s-au opus clanurilor interlope sau au dat dovada de curaj in fata violentei din scoli sau din afara. Nu cerem nici un ban Ministerului Educatiei. Facem un apel si catre voi toti sa ne trimiteti povesti ale tinerilor curajosi de liceu din Romania la email: cumpanasualexandru@gmail.com. De asemenea saptamana viitoare vom lansa si o linie telefonica gratuita la care cei care au informatii despre Alexandra sa sune dar si ORICE persoana care are informatii despre orice tanar (fata sau baiat) hartuit de clanuri interlope, victima a agresiunilor acestora sau a incercarilor de racolare in licee pt prostitutie de catre interlopi. A venit momentul sa avem CURAJ. Linia telefonica se va chema: HELPLINE FOR LIFE: APEL PENTRU VIATA!”, scrie Cumpănașu pe Facebook.