ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Felicia Hrubi, mama Andrei Hrubi, tânăra de 18 ani care era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Pedagogic din Deva și a murit subit după un infarct săptămâna aceasta, cere lumii să se spună adevărul despre faptul că era vaccinată. „DA, VĂ ROG SĂ SPUNEȚI LA TOATĂ LUMEA”, a spus Felicia Hrubi răspunzând la o întrebarea pe această temă de pe Facebook. FOTO-captura cu răspunsului ei circulă deja pe aceeași rețea. Toate știrile despre biata elevă răpusă la 18 ani, care au făcut deja înconjurul României, nu au publicat și acest mic detaliu dar nici n-au fost interesate să-l afle. La fel ca și în alte două cazuri - dintre care unul soldat cu un deces subit - și pe care le prezentăm mai jos.

ALT ELEV CU INFARCT FĂRĂ SĂ ȘTIM REALITATEA

Astăzi, un elev de 15 ani a fost la un pas de infarct în sala de clasă, la Botoșani. El a fost transportat la Urgențe, după cum a transmis Antena 3: „Au fost clipe de panică, joi, la una dintre școlile importante din Botoșani. Asta după ce un elev a fost la un pas de a suferi un stop cardiac.”

Deși legea pacientului interzice furnizarea datelor bolii cuiva, în acest caz organele locale și cele de presă au fost mai mult decât doritoare în a-i prezenta elevului toate problemele medicale, cum nu aflăm în 99% din morțile subite, dintre care ActiveNews a adunat până acum 777 de cazuri în ultimul an.

Detaliile oferite depășesc până și imaginația unui student la Medicină, cu o singură excepție: se uită se ni se spună dacă era sau nu vaccinat, ca în cazul tinerei de clasa a XII-a moartă subit la Deva sau a unui alt elev de clasa a XII-a mort la fel de subit, la Dorohoi, și pe care îl prezentăm mai jos, ca studiu de caz.

Astfel, potrivit reprezentanților unității de învățământ din Botoșani, băiatul de 15 ani este diagnosticat cu „tahicardie paroxistică supraventriculară”. Antena 3 ne explică ca la UMF: „Această afecțiune reprezintă o tulburare de ritm rapidă, regulată, cu origine la nivelul atriilor, în timpul căreia inima se contractă brusc și bate foarte repede, până la 140-220 de bătăi pe minut, fiind un termen generic pentru mai multe tulburări de ritm cu origine la nivelul atriilor.

Adolescentul avea de luat un tratament specific, de două capsule zilnic. Astăzi însă a simțit că nu i se reduc bătăile inimii la un ritm normal, astfel că a luat șase pastile deodată, în speranța că inima își va reveni. A obținut însă efectul advers, fiind la un pas ca inima să i se oprească.”

"Pacientul a fost găsit în bradicardie, cu un ritm de 50 de bătăi pe minut. A fost stabilizat de către echipajul nostru după care transportat la Urgențe pentru monitorizare și consult de specialitate. Era în afara pericolului", a precizat medicul primar Cristian Simionescu, din cadrul SJA Botoșani.

„Ritmul cardiac sinusal (normal) este de 70-90 de bătăi pe minut. În cazul bradicardiei, acesta scade sub 60 de bătăi pe minut. Bătăile de inimă mai lente înseamnă o circulație deficitară a sângelui. Acest lucru poate afecta organele și țesuturile.”, ne mai introduce în știința medicală Antena 3.

STUDIU DE CAZ: ELEV DUBLU VACCINAT MORT SUBIT DE... COVID

Introducere în medicină care lasă pe afară acea mențiune despre care vorbeam mai sus, excepție valabilă și în cazul de mai jos, tot din județul Botoșani, al unui elev dublu vaccinat și decedat, în urmă cu un an.

„Elev mort în camera de cămin, sub ochii colegilor, la o zi după ce a ieșit din izolare. Fusese infectat cu SARS-CoV-2”, titra aceeași Antenă 3:

„Un tânăr de 20 de ani din Havârna, care studia la Școala Specială Profesională Ion Pilat din Dorohoi, a decedat marți seară după ce i s-a făcut rău în camera sa de la internat. Tânărul ieșise de 24 de ore din izolare, după ce a stat timp de 7 zile, fiind diagnosticat pozitiv la COVID 19.

Este vorba despre un elev în clasa a XII-a, la Școala Specială Profesională Ion Pilat, din Dorohoi. 

Tânărul de 20 de ani fusese infectat cu SARS-CoV-2, iar marți a ieșit din perioada de izolare impusă de lege. Acesta s-a întors la școală, însă spre seară i s-a făcut rău și a căzut în cameră, sub privirile colegilor. 

La fața locului a sosit imediat un echipaj medical care a început manevrele de resuscitare. În primă fază, medicii au reușit să îl stabilizeze și să îl transporte la Spitalul din Dorohoi. Acolo, însă, tânărul a intrat din nou în stop cardio-respirator. 

Din primele informații, se pare că elevul era cunoscut cu afecțiuni cardiace, suferind de o malformație congenitală cardiacă netratată, iar coronavirusul i-ar fi agravat această stare medicală. 

La spital, tânărul a fost testat și a ieșit pozitiv la COVID-19, în ciuda faptului că trecuse destul de mult timp de la primul test pozitiv. Moartea sa va fi luată în evidență drept deces COVID.”, conchide apoteotic Antena 3.

Știrea a circulat la vremea aceea în buclă, cu același subtext repetat în zeci de articole: tânărul a murit de Covid „la doar o zi după ce ieșise din izolare” iar boala de inimă i-ar fi accentuat infecția de coronavirus. Exemple: Digi 24 sau Realitatea.

Singura televiziune unde a transpirat adevărul a fost - culmea! - ProTv, dar aceasta pentru că o înregistraseră pe șefa DSP din Botoșani pe care au redat-o fără să o taie.

Ce enormități spunea aceasta, pe lângă două picături de adevăr pierdute în oceanul de manipulare:

REALITATEA ELUDATĂ: VACCINAT ȘI INFECTAT - DECEDAT DIN CAUZE CARDIACE 

„Un elev de la o școală specială din județul Botoșani a murit subit în curte, în fața colegilor lui de clasă, după ce pur și simplu a căzut din picioare.

Medicii sosiți în ajutor nu au mai putut să-l salveze.

Băiatul în vârstă de 20 de ani abia ieșise din izolare și era cunoscut cu afecțiuni cardiace. Medicii legiști spun că boala i-a dat și complicații pulmonare.

Pe 17 ianuarie, când a început semestrul al II-lea, elevii de la Școala Profesională Specială "Ion Pillat" din Dorohoi au revenit din vacanță la internat, iar conducerea i-a testat pe toți. Tânărul, care fusese vaccinat anti-Covid cu două doze, a fost depistat cu infecția SARS-CoV-2 și a fost trimis acasă, la părinți, în comuna Havârna, unde a stat în izolare până pe 25 ianuarie. La întoarcere părea că se simte bine.

Monica Adăscăliței, directorul DSP Botoșani: ”Se afla în curte, cu mai mulți copii. În timp ce stăteau de vorbă, a prezentat o stare sincopală, o criză de pierdere a cunoștinței. A căzut. În cădere s-a lovit și la cap, a intrat în stop cardio-respirator. S-a solicitat ambulanță, pe 112."

Imediat, un echipaj de la SAJ Botoșani a ajuns la școală și a început resuscitarea tânărului, iar baiatul a fost dus la Spitalul din Dorohoi. Aici, medici au continuat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat. Între timp, aici doctorii l-au retestat pe pacient și au văzut că el era tot pozitiv.

Monica Adăscăliței, directorul DSP Botoșani: "El suferea de o malformație congenitală de cord, un defect septal și nu urma niciun fel de tratament. A fost retestat și testul a fost pozitiv. Din declarațiile asistentei de pe ambulanță reiese că nu a urmat tratament în izolare, că prezenta o formă ușoară de boală."

Ada Macovei, inspector general la ISJ Botoșani: ”O pierdere extraordinar de grea, decesul unui tânăr de 20 de ani, elev în clasa a 12-a, care era înregistat cu malformații congenitale cardiace și cu mai multe probleme asociate.”

Medicii legiști au stabilit că, din cauza malformației cardiace de care suferea, pacientul acumulase lichid în plămâni, ceea ce a dus la insuficiență respiratorie gravă. Toate aceste probleme ar fi putut apărea, însă, și din cauza infecției cu coronavirus.”, este concluzia ProTv, la fel de apoteotică ca în cazul Antenei.

Să recapitulăm: din cauza bolii cardiace și a infecției cu coronavirus s-a acumulat apă în plămâni deși asistenta de pe ambulanță afirmă că a fost vorba de „o formă ușoară de boală”. Toate acestea au dus însă la „o stare sincopală cu o criză de pierdere a cunoștinței, stop cardio-respirator” și... moarte subită.

Adăgăm și declarația medicul primar Valerian Andrieș, managerul Spitalului Municipal Dorohoi:
„Din păcate, colegii de la Urgențe au încercat tot posibilul, însă nu au putut reporni cordul tânărului, fiind constatat decesul.”.
Deci apa respectivă se pare că nu era la puștiul decedat și nici la plămâni, ci la creierul celor care au mușamalizat istoria.

 

Posibila miocardită generată de vaccin, mai ales asupra unei victime cu probleme cardiace, nu există, nu s-a văzut, nu s-a auzit. VIDEO descoperit pe net cu toate contradicțiile, pentru posteritate: