ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Datele oficiale arată că Germania a suferit peste 102.000 de decese în exces în 2022, o creștere de 276% față de decesele în exces înregistrate în anul 2020, presupusul apogeu al pandemiei de Covid-19 și înainte de autorizarea de urgență a utilizării injecțiilor anti Covid-19, potrivit unei analize realizată de ExposeNews.

Dovedește acest lucru faptul că cei vaccinați cu COVID au dezvoltat într-adevăr sindromul imunodeficienței dobândite, așa cum a fost prezis într-un raport oficial publicat de Robert Koch Institut.  Pe măsură ce guvernul german a publicat datele în ianuarie 2022, au început să crească îngrijorările cu privire la eficacitatea vaccinului COVID-19.


Datele sugerau că majoritatea persoanelor care fuseseră complet vaccinate vor dezvolta un sindrom de imunodeficiență dobândită complet indus de vaccin până la sfârșitul lunii. Mai mult, datele au confirmat că sistemul imunitar al celor complet vaccinați se degradase deja la o medie de minus 87%.

 
În Germania- 70,53% erau complet vaccinați, 2,97% erau parțial vaccinați și 26,5% erau nevaccinați https://ourworldindata.org/covid-vaccinations 

Deci cei nevaccinați au avut 186 de cazuri din 26,5% din populație. În timp ce cei complet vaccinați au avut 4020 de cazuri din 70,53% din populație. Deci incidența cazurilor de Omicron pentru cei vaccinați  a fost de 57 la 1% din populație (830.000 reprezintă 1% din populația germană de 83 de milioane de locuitori). În timp ce incidența cazurilor Omicron la nevaccinați a fost de doar 7,02 la 1% din populație.

Astfel, cei vaccinați au avut (57,0/7,02 =) de 8,12 ori mai multe șanse de a fi infectați cu Omicron decât cei nevaccinați în Germania .


Institutul Koch nu a reușit să prezinte tabelul său obișnuit privind eficacitatea vaccinurilor în raportul său săptămânal din 30 decembrie. Eficacitatea vaccinului nu este de fapt o măsură a unui vaccin, ci o măsură a performanței sistemului imunitar al unei persoane vaccinate în comparație cu performanța sistemului imunitar al unei persoane nevaccinate. Se presupune că vaccinurile ajută la dezvoltarea imunității prin imitarea unei infecții. Odată ce imitația infecției induse de vaccin dispare, organismul rămâne cu o rezervă de celule T și anticorpi „de memorie" care își vor aminti cum să lupte împotriva acelei boli în viitor.

Așadar, atunci când autoritățile afirmă că eficacitatea vaccinurilor slăbește în timp, ceea ce vor să spună de fapt este că performanța sistemului dumneavoastră imunitar slăbește în timp. Din fericire, am reușit să-i ajutăm pe germani cu informațiile pe care The Koch Institut nu a reușit să le producă, făcând pur și simplu calculele pentru ei folosind formula de calcul a eficacității vaccinurilor de la Pfizer.

Eficacitatea vaccinului = eficacitatea sistemului imunitar = (1-8.12)/8.12 = -7.12/8.12 = minus-87.7%.

Prin urmare, la începutul lunii ianuarie 2022, germanii complet vaccinați au avut un răspuns imunitar cu 87,7% mai mic decât cel pe care l-au avut cei nevaccinați la Omicron. Aceasta înseamnă că el nu mai avea decât 12,3% din sistemul său imunitar pentru a lupta împotriva anumitor clase de virusuri și a anumitor tipuri de cancer etc. etc. etc.
 
O analiză suplimentară a arătat că un cetățean complet vaccinat va ajunge la o degradare a sistemului imunitar de minus 100% până la sfârșitul lunii ianuarie 2022. Pe măsură ce datele și numărul de decese au continuat să stârnească îngrijorarea publicului, guvernul german s-a aflat sub presiune pentru a aborda situația. Într-un efort de a potoli neliniștea tot mai mare, guvernul a anunțat la sfârșitul lunii ianuarie că datele inițiale fuseseră „incorecte" și că a existat o "greșeală" în analiză. Aceștia au susținut că persoanele complet vaccinate nu riscau să dezvolte SIDA și că sistemele imunitare ale celor complet vaccinați nu se degradaseră până la o medie de minus 87%.

Cu toate acestea, mulți au fost sceptici cu privire la aceste afirmații și au acuzat guvernul că încearcă să ascundă adevărul. Criticii au subliniat faptul că modificarea bruscă a datelor, fără nicio explicație clară sau transparență, a ridicat suspiciuni de mușamalizare. În ciuda eforturilor guvernului german de a liniști publicul, răul fusese deja făcut. Incidentul a zdruncinat încrederea publicului în guvern și în industria farmaceutică, iar mulți s-au întrebat care a fost impactul real al vaccinării cu Covid-19.

Pe măsură ce săptămânile treceau, situația din Germania a continuat să se înrăutățească. Conform datelor oficiale ale guvernului german, în săptămâna 49 din 2022, țara suferise peste 102.000 de decese în exces, o creștere uluitoare față de cele 27.291,6 decese în exces raportate în săptămâna 49 din 2020. Acest lucru a reprezentat o creștere cu 276% a numărului de decese în exces în 2022, în ciuda lansării unui vaccin care ar fi trebuit să reducă numărul de decese cauzate de presupusa pandemie Covid-19.
 
 
 


Numai aceste cifre ar trebui să determine publicul să se întrebe dacă vaccinul a avut efectul opus și dacă germanii complet vaccinați au dezvoltat într-adevăr SIDA până la sfârșitul lunii ianuarie 2022. Guvernul și companiile farmaceutice vor continua, bineînțeles, să nege orice responsabilitate și să insiste că vaccinul este sigur și eficient. Cu toate acestea, aceste date dovedesc că trebuie să rămâneți sceptici și să continuați să cereți continuarea cercetărilor și investigațiilor privind consecințele eliberării unei terapii genetice experimentale cu ARNm pentru prima dată la milioane de oameni și numeroase legături.

Pentru că, pe măsură ce numărul de decese continuă să crească, a devenit clar că ceva nu este în regulă și că adevăratul impact al injecțiilor Covid-19 trebuie să fie pe deplin înțeles. Dacă injecțiile cu Covid-19 care au provocat sindromul imunodeficienței dobândite la începutul anului 2022 nu sunt de vină pentru faptul că Germania a înregistrat o creștere cu 276% a numărului de decese în exces în 2022 față de 2020, atunci guvernul german trebuie să explice publicului ce naiba este.