ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un studiu pre-tipărit, publicat în februarie 2023, de Dr. Wilson Sy, arată o analiză incredibilă a datelor privind mortalitatea excesivă din Australia. Pe baza cercetărilor sale și a analizei datelor, Dr. Sy a concluzionat că există o rată a mortalității excesive în 2021 care este de 7 ori mai mare decât în 2020 și de 14 ori mai mare în 2022, relatează Gateway Pundit.
 
Datele din 2022 au fost disponibile doar până în septembrie 2022.  Dr. Sy preconizează că ultimele luni din 2022 ar putea însemna o creștere de 19 ori mai mare în general pentru acel an.

Da, ați auzit bine: o creștere de 7 ori și, potențial, de 19 ori a mortalității excesive în 2021 și, respectiv, 2022, față de 2020, "anul pandemiei".

Pentru a fi clar: Dr. Sy nu este doctor în medicină, dar, după cum veți vedea, cercetarea și analiza sa se bazează exclusiv pe datele furnizate de Biroul Australian de Statistică (ABS) și necesită o expertiză medicală minimă, dacă nu chiar deloc.

Dr. Sy a început să analizeze datele privind mortalitatea excesivă care se întind din 2015 până în septembrie 2022.  El a reușit să tragă concluzii îngrijorătoare pe baza datelor ABS:
 


Pe baza datelor analizate, Dr. Sy a putut concluziona că numărul de decese în exces a crescut de la 1 582 în 2020 la 10 912 în 2021 și 22 837 în 2022 (până în septembrie).  El estimează că numărul final din 2022 va fi de aproximativ 30.449, adică de peste 19 ori mai mare decât "anul pandemic" 2020.
 


El a concluzionat, de asemenea, că "mortalitatea din toate cauzele" a început să aibă o tendință semnificativă de creștere în 2021, așa cum reiese din graficul de mai jos:
 


Potrivit Dr. Sy, Australia "a mutat posturile de țintă" pentru 2022: a schimbat definițiile de bază pentru calcularea excesului de mortalitate, luând media exceselor de decese din doar patru ani, 2017-2019 și 2021, sărind peste 2020, în loc de linia de bază "normală" a celor cinci ani consecutivi anteriori:
 


De ce ar schimba autoritățile australiene definiția de bază prin excluderea anului 2020?  Și de ce 2020 a fost "semnificativ mai mic decât se aștepta" în anumite perioade, în ciuda "pandemiei" în curs de desfășurare, care a distrus clasa de mijloc și cea inferioară cu blocaje și mandate draconice?

Una dintre observațiile interesante din acest raport este că mortalitatea cauzată de gripă și pneumonie în Australia a scăzut drastic în 2020.  Dr. Sy notează că acest lucru s-ar putea datora potențial diagnosticării greșite a COVID-19 mai degrabă decât a gripei, pe baza unei "alerte de laborator" a CDC care sugerează că testele RT-PCR nu pot face diferența între virusul COVID și virusul gripal.  Alerta CDC sugerează laboratoarelor "să ia în considerare adoptarea unei metode multiplexate care poate facilita detectarea și diferențierea SARS-CoV-2 și a virusurilor gripale".
În graficul de mai jos, barele albastre reprezintă media pe 5 ani a deceselor cauzate de gripă și pneumonie.  Barele roșii descriu ratele de deces din 2020:
 
 
Cu toate acestea, atunci când se iau în considerare decesele COVID, lunile cu cele mai dramatice diferențe prezentate mai sus iau o întorsătură nebună:
 

Aceste concluzii vin în sprijinul unei afirmații făcute de J Scott Davison, directorul general al OneAmerica Insurance Company, în ianuarie 2022.  Davison s-a alăturat unei mese rotunde a Camerei de Comerț din Indiana privind impactul COVID-19.  În cadrul acestei discuții, el a dezvăluit că asigurarea lor de viață de grup înregistra "cele mai mari rate de deces pe care le-au văzut vreodată în istoria acestei afaceri".  El spune că această creștere cu 40% a mortalității excesive față de nivelurile anterioare pandemiei este consecventă în întreaga industrie și că mor în primul rând persoanele în vârstă de 18-64 de ani care lucrează.  Davison subliniază că "o catastrofă de 3-sigme sau de 1 la 200 de ani ar reprezenta o creștere de 10% față de cea de dinaintea pandemiei, așa că o [creștere] de 40% este pur și simplu nemaiauzită.  Iar ceea ce ne arată datele este că decesele raportate ca decese COVID subestimează cu mult pierderile reale de vieți omenești în rândul persoanelor de vârstă activă din cauza pandemiei.  Poate că nu toate sunt COVID pe certificatul de deces, dar numărul deceselor a crescut foarte mult."